Rejtett világítás és LED spot

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

– ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

– biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

– időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

– pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Rejtett világítás és led spot

A speciálisan hangulatvilágítás LED stukkó lett továbbgondolva  és legapróbb részletekig megtervezve és legyártva úgy, hogy a rejtett világítás díszléc képes legyen LED spot beépítését is biztosítani Önnek.

Önnek is fontos, hogy energiatakarékos világítást építsen ki otthonában?

Ebben az esetben Önnek LED fényforrás kiépítésére van szüksége!

Intsen búcsút a körülményes, porral és magas költségekkel járó gipszkarton világításnak!

Néhány évvel ezelőtt a LED szalag és LED spot világítás kiépítéséhez álmennyezetre és gipszkartonra volt szükség. Ez már a múlté, hiszen polisztirol stukkóink segítségével bárhol kiépíthetőek LED fényforrások.
Kérem, tekintse meg az általunk gyártott és beépített LED világítás kiépítésére szolgáló kombinált direkt és indirekt világítás díszléc termékekről készült képgalériát! Engedje szabadon fantáziáját és valósítsa meg elképzeléseit lakása stukkódíszítése során!

Beltéri díszítés stukkóval, melyekbe led spotokat és led szalagokat rejtettünk a világításhoz.

EGY HOLKERLÉC, AMI SPOT LÁMPA ÉS HANGULATVILÁGÍTÁS EGYBEN

Spot lámpa és LED szalag világítás beépítésével otthona mindenkor a legjobb formájában, alkalomhoz illően tündökölhet. Képzelje el, ahogy nappaliját egy lágy hangulatos fénnyel fonja körbe, miközben a spot lámpák alatt a kanapéján olvassa kedvenc könyvét, vagy épp az asztalnál gyermekeivel társasjátékoznak. Gyerekszobába, gyermeke íróasztala fölé kiépített spot lámpa világítással támogathatja csemetéjét a tanulásban, azt követően pedig RGB LED szalag nyújtotta fényterápiát igénybe véve egy kellemes fénnyel segítheti teljes pihenésében. Mindezt egy kivitelezéssel, egy erre a célra kifejlesztett holkerléc beépítésével valósíthatja meg otthonában.

Beépített led szalagok és led spotok.

Led izzó, LED spot lámpa, rejtett világítás díszléc

Az alapos és pontos tervezésnek köszönhetően a LED spot lámpa profilok összeolvadtak a rejtett világítás díszléc termékekkel.

Mit jelent ez pontosan?

E két rendkívül praktikus LED stukkóból létrejött LED spot lámpa világítás kombi termékeink összes előnye és funkciója megtalálható egyetlen termékben. A LED izzó stukkóba építésével könnyen építhet ki közvetlen direkt világítást, a LED szalag beépítésével pedig hangulatvilágítást.

További információ >  LED stukkó választás >

Led szalaggal megoldott beltéri világítás kiegészítve led spotokkal.

Led égők, mennyezet világítás, spot lámpa

Gondolja végig melyik az a helyiség otthonában, ahol a legtöbb időt tölti, mielőtt dolgozni megy. Amennyiben nem jól választott eddig fürdőszoba világítást, akkor ismerős lehet Önnek az a mozdulat, hogy otthonából a természetes fényre lépve azonnal ellenőrzi sminkjét, borotválkozása végeredményét. Cserélje le fürdőszoba világítását és induljon otthonról magabiztosan. Polisztirol spot lámpa beépítésével a fürdőszobában található holker díszléccel megegyező mennyezeti lámpa profil kiépíthető fal mellé vagy különálló lámpaként is.

DESIGN LÁMPA, MENNYEZETI LED LÁMPA

Amíg gyermeke a szobájában játszik, a hatékony világításról a LED spot lámpák gondoskodnak. Esti mese után nem tud gyermeke sötétben elaludni? Ideális választás Önnek a design lámpa. A mennyezeti lámpát körülölelő RGB LED szalag segítségével válasszon egy nyugtató színt, a vezérlő segítségével pedig vegye le a LED szalag fényerejét.

Egyedi mennyezeti Design lámpa, melyet LED szalag ölel körbe. Kedvelt hálószoba, gyerekszoba világítás, mely a LED szalagnak köszönhetően hangulatos fénnyel tölti meg a teret. Ideális megoldás, amennyiben egy központi mennyezetvilágítás kiépítése mellett dönt. Mennyezeti LED lámpák – más néven design lámpák – egyszerűek, nagy tudásúak, energiatakarékosak és elegánsan illeszkednek a beépített rejtett világítás díszlécéhez.

További információ >  Mennyezeti LED lámpa, design lámpa választás >

4 INFORMÁCIÓ, AMIT TUDNI ÉRDEMES A LED SZALAG ÉS SPOT VILÁGÍTÁSRÓL

Beépített led szalagok és led spotok.

1. Rejtett világítás díszléc felveszi a harcot a porral szemben

Azért dolgozunk, hogy Önöket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki termékeinkkel és a kiépítésükkel járó folyamatokat a legegyszerűbbé tegyük. Engedje meg, hogy bemutassuk a legújabb rejtett világítás díszléc profilunkat, a Plexi Plust. A díszlécbe épített LED szalag felületén könnyen megtapad a por, mely hátrányosan befolyásolja a LED szalag világítás fényének minőségét. A hatékony és könnyű portalanítás érdekében egy plexi lappal zárjuk le a LED világítás díszléc belsejét, így a por nem tud megtelepedni a LED szalagon. Takarításkor egy portörlő kendővel könnyen eltávolíthatja a lerakódott port, így zavartalanul élvezheti tovább otthona hangulatvilágítását. Természetesen Plexi Plus díszléceinkhez is kínálunk rejtett világítás karnistakaró díszlécet és sarokelemeket a könnyű, gyors munkálatok érdekében.

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

Led szalagok és led lámpák díszlécekbe beépítve

2. Reflektorléc a maximális látvány eléréséért

Mi a reflektorléc?
Anyagát és formáját tekintve egy L-alakú alumínium léc, mely cégünk egyedülálló terméke a rejtett LED világítás élményének maximalizálásáért.
Milyen előnyöket nyújt Önnek?

 • Alacsonyabb energiafelhasználás mellett a foncsorozott felületének köszönhetően dupla fényerőt ad.
 • Alumínium anyagának köszönhetően hűti a beépített LED szalagot.
 • Meggátolja, hogy a LED szalag átvilágítsa a stukkót és ezzel egyidejűleg eltüntesse a LED stukkó mintázatát.

Tekintse meg képgalériánkat és győződjön meg saját szemével a reflektorléc hatékonyságáról.

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

Beépített led szalagok és led spotok.

3. Rejtse el LED szalag, spot izzó világítás vezetékeit szellőzőrácsos elemeinkkel

Bizonyára Önben is felmerül a kérdés, hogy az elektronikai alkatrészeket, vezetékeket, amit a világítás kiépítésekor használ, hova és milyen módon tudja elrejteni, beépíteni. Ne vonjon párhuzamot a TV mögötti elektronikai kábelek tömkelegével, melyeket a szerény mögött összekötözve takargat. Nem kell azon aggódnia, hogyan rejtse el a spot izzó és LED szalag vezetékeit. Webáruházunkban választhat olyan spot izzó világítás beépítésére alkalmas stukkó profiljainkból, melyeket beépített szellőzőelemekkel láttunk el. Abban az esetben is célszerű spot stukkó elemet választania, ha nem szeretne spot izzó világítást is kiépíteni LED szalag világítás mellé. Hiszen a szellőzőrácsos elemek lehetővé teszik, hogy a világításhoz szükséges vezetékeket, trafót a stukkóba rejtse, mivel biztosított számukra a megfelelő szellőzés, hűtés. Döntsön bármelyik LED világítás kiépítése mellett, a szellőzőrácsos elemek az Ön segítségére lesznek.

Tekintse meg a LED szalag és spot izzó elektronikai alkatrészek elrejtését.
Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

4. LED szalag bekötése

Internetes webáruházunkban a könnyebb, gyorsabb munkálatok érdekében termékeinkhez különböző igényeknek megfelelő soros és párhuzamos bekötési rajzokat mellékelünk. Tudjon meg mindent az RGB LED szalag és egyszínű meleg fehér LED szalag vagy hideg fehér LED szalagok bekötéséről. Segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő LED szalagot, emellett hasznos és fontos információkat is megosztunk Önnel. Természetesen a bekötéshez szükséges elektronikai alkatrészek, vezetékek, LED szalagok, spot lámpák is megtalálhatóak webáruházunkban.

További információkért látogasson el webáruházunkba >

Direkt spot lámpa, rejtett világítás díszléc

Ismerje meg mindazokat az előnyöket, melyeket LED mennyezet világítás kombi profiljaink nyújtanak Önnek:

 • A spot lámpák számát a helyiség funkciója függvényében könnyedén és gyorsan kiszámolhatja a honlapunkon található kalkulátor segítségével.
 • Direkt spot világítás profiljainkat azonos mintázattal gyártjuk rejtett világítás holker díszléceinkkel. Ezáltal Ön egységes, azonos mintázatú és méretű díszlécet választhat otthona világításának kiépítéséhez és stukkózásához. Mindezt szériatermékként gyártjuk, így Ön raktárkészletről akár 1-2 nap alatt hozzájuthat a megrendelt direkt világítás és a hozzá illő holker díszléchez.
 • A LED világítás kiépítés megkönnyítéséhez gyártunk különféle végelemeket, sarokelemeket, toldó elemeket, melyek megkönnyítik, illetve felgyorsítják a helyszíni munkát, ezáltal költséghatékonyabbá és személyre szabottá teszik otthona stukkó díszítését.
 • LED reflektorléc beépítésével növelheti a LED világítás esztétikai élményét, alacsonyabb energiafelhasználás mellett nagyobb fényerőt állíthat elő.
 • A LED szalag színeivel (hideg fehér, meleg fehér, RGB, azaz színes LED szalag) és fényerejük állításával a hangulatához, otthonához illően igazíthatja világítását.
 • Továbbfejlesztett Plexi Plus rejtett világítás díszléceink és kiegészítő elemei segítségével könnyedén megszabadulhat a portól és egyéb szennyeződésektől.
 • Szellőzőráccsal ellátott elemeinkkel biztosított az elektronika hűtése, így lehetővé téve a stukkó elemekben a vezetékek és trafó elrejtését.
 • A holkerléceknél használatos profilsimító használatával a direkt világítás LED spot profil beépítése is felgyorsul! Minden stukkó profilunkhoz gyártunk a mintázatukkal megegyező, negatív formájú simítót!

Rejtett világítás és spot izzó világítás kiépítése oldalfal mentén

L-alakú LED stukkó profiljainkkal oldalfal mentén könnyedén kiépítheti rejtett világítás és spot izzó világítás kombinációját. Ismerje meg LED stukkó elemeinket, melyeket 3 mintázatban és 3 különböző méretben kínálunk Önnek:

Rejtett világítás és spot izzó világítás stukkó 3 mintázata:
Rejtett világítás beépítéséhez használatos díszlécek méreteit ábrázoló technikai rajz.

Rejtett világítás, LED spot stukkó profil Plexi Plus

Rejtett világítás, LED spot stukkó profil, mely klasszikus mintázatával visz csodálatos fényt otthona bármely helyiségébe.

Rejtett világítás kivitelezéséhez használatos díszléc méretei technikai rajzon.

LED szalag világítás és spot izzó Plexi Plus

LED szalag világítás és spot izzó profil, mely egyszerű lekerekített mintázattal, szolíd eleganciával varázsol fényt otthonába.

Rejtett világítás kivitelezéséhez használatos díszléc méretei technikai rajzon.

LED szalag és LED spot lámpa világítás Plexi Plus

LED szalag és LED spot lámpa profil, mely a letisztult lépcsőzetes mintájával az elterjedt minimalista stílusirányzatot képviseli.

Led szalag és led lámpák beltéri világításhoz díszlécekbe rejtve.
Led szalag és led lámpák beltéri világításhoz díszlécekbe rejtve.
Led szalag és led lámpák beltéri világításhoz díszlécekbe rejtve.
Rejtett világítás és spot izzó mennyezet világítás stukkó 3 méretei:

Miután megismerte az L- alakú oldalfal mentén kiépíthető LED világítás stukkók mintázatát, kérem tekintse meg a méret szerinti kínálatot. Ne feledje, bármelyik mintázatú LED szalag világítás díszléc mellett is dönt, 3 méret közül választhat! Önnek csupán el kell döntenie, hogy milyen szélességben szeretné kiépíteni a spot lámpa világítását.

Rejtett világítás beépítéséhez használatos díszlécek méreteit ábrázoló technikai rajz.

Rejtett világítás, LED spot stukkó profil Plexi Plus

Rejtett világítás, LED spot stukkó profil, mely klasszikus mintázatával visz csodálatos fényt otthona bármely helyiségébe.

Rejtett világításhoz használt díszlécek méreteit bemutató technikai rajz.

LED szalag világítás és spot izzó Plexi Plus

LED szalag világítás és spot izzó profil, mely egyszerű lekerekített mintázattal, szolíd eleganciával varázsol fényt otthonába.

Rejtett világításhoz használt díszlécek méreteit bemutató technikai rajz.

LED szalag és LED spot lámpa világítás Plexi Plus

LED szalag és LED spot lámpa profil, mely a letisztult lépcsőzetes mintájával az elterjedt minimalista stílusirányzatot képviseli.

Győződjön meg Ön is arról, milyen könnyedén igazíthatja otthonához rejtett világítás és spot izzó profiljainkat!

Kérem, kattintson a képekre a nagyításért!

Rejtett világítás és spot izzó mennyezet világítás

U-alakú mennyezet világítás stukkó profiljainkkal mennyezetén könnyedén kiépítheti rejtett világítás és spot izzó világítás kombinációját. Ismerje meg LED stukkó elemeinket, melyeket 3 mintázatban és 3 különböző méretben kínálunk Önnek:

Rejtett világítás és spot izzó világítás stukkó 3 mérete:
Rejtett világításhoz használt díszlécek méreteit bemutató technikai rajz.

LED szalag és LED spot lámpa profil Plexi Plus

A képen látható polisztirol stukkó egyszerre ad lehetőséget LED szalag és spot lámpa beépítésére. Három mintában és három méretben szériatermékként gyártunk LED és spot izzó profilokat. Az U-alakú profilok LED mennyezet világítás kiépítését teszik lehetővé.

Rejtett világításhoz használt díszlécek méreteit bemutató technikai rajz.

LED szalag világítás és spot izzó Plexi Plus

A képen látható polisztirol stukkó egyszerre ad lehetőséget LED szalag világítás és spot izzó beépítésére. Három mintában és három méretben szériatermékként gyártunk LED és spot izzó profilokat. Az U-alakú profilok LED mennyezet világítás kiépítését teszik lehetővé.

Rejtett világításhoz használt díszlécek méreteit bemutató technikai rajz.

LED szalag és LED spot lámpa világítás Plexi Plus

A képen látható polisztirol stukkó egyszerre ad lehetőséget LED szalag és LED spot lámpa világítás beépítésére. Három mintában és három méretben szériatermékként gyártunk LED és spot izzó profilokat. Az U-alakú profilok LED mennyezet világítás kiépítését teszik lehetővé.

Győződjön meg Ön is arról, milyen könnyedén igazíthatja otthonához LED mennyezet világítás és LED szalag világítás stukkó profiljainkat!

Kérem, kattintson a képekre a nagyításért!

Rejtett világítás és LED spot stukkó gyártás egyedi méretre!

Ön szeretne egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót?

Ne feledje mi stukkó gyártók vagyunk, és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő stukkót, számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt. >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt. Tapasztalt, becsületes stukkógyártó csapatunk örömmel áll az újabb kihívások elé.

 Kérem kattintson a képekre nagyításhoz!

Kérem nézze meg ledes stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden LED-es díszlécünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.