Beltéri stukkó

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

– ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

– biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

– időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

– pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Beltéri stukkó, beltéri díszléc: több, mint stukkódíszítés!

 

A beltéri stukkó, beltéri díszléc felhasználásával készült stukkódíszítés napjainkban kedveltebb és elterjedtebb, mint eddig bármikor. Miért? Azért, mert a beltéri stukkó már régen nem csak egy egyszerű beltéri díszlécet takar. A beltéri stukkó ma már jóval többet nyújt, mint a megszokott, klasszikus stukkódíszítés. A polisztirolból készült beltéri díszléc használható karnistakarásra, sőt LED világítás kiépítésére is! Kérem nézze meg a videókon, hogy az átgondolt tervezésnek és pontos gyártásnak köszönhetően milyen nagyszerű és könnyen kivitelezhető megoldásokat kínál Önnek a beltéri stukkó, beltéri díszléc!

A videókhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa meg!  

Polisztirol beltéri díszléc felrakása és festése

Díszléc festése és felrakás szakember nélkül?

Igen! A polisztirolból készült beltéri díszléc festése és felrakása egyszerűbb, mint gondolná. Ahogy a fenti videókon is látszik, a beltéri díszléc felrakása könnyedén megoldható stukkóragasztóval. A díszléc festése pedig ennél is egyszerűbb: csupán egy vízbázisú festékkel a kívánt színre kell kenni a díszlécet. A polisztirol díszléc festése és felrakása tehát  speciális eszközök nélkül is percek alatt megoldható. Most már csak azt kell eldöntenie, otthonában melyik helyiséget milyen beltéri díszléccel kívánja díszíteni.

Természetesen a megfelelő beltéri díszléc kiválasztásában is segítségére vagyunk! Bár őszintén bevallom, a bőség zavarával küzdök, ugyanis elképesztően sok lehetőség áll rendelkezésére. A következőekben egy áttekintést talál a polisztirol díszlécek beltéri beépítési és felhasználási lehetőségeiről. Kezdjük is inspirációként egy képösszeállítással.

A képek nagyíthatók, kérem, kattintson rájuk!

Holker díszléc - lakásból otthon

Kezdjük a stukkódíszítés alapjainál! A holker díszléc az a polisztirol díszléc, melyet az oldalfal és a mennyezet találkozásához rögzítünk. A holker díszléc egyrészt szép átmentet biztosít az oldalfal és mennyezet között, másrészt lehetőséget kínál az apróbb egyenetlenségek elfedésére.  E klasszikus funkció mellett a holker beltéri díszléc alkalmas továbbá karnistakarásra, LED spotvilágítás vagy akár LED rejtett világítás kialakítására is. A holker beltéri díszléc felrakása, mint azt korábban említettem, gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. A beltéri holker díszlécek széles méret- és mintaválasztéka lehetővé teszi, hogy lakásából hangulatos otthont teremtsen!

Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

A mennyezeti díszléc a belső terek nélkülözhetetlen díszítőeleme. A holker léccel ellentétben a mennyezeti díszléc, más néven oldalfali díszléc sík felületre rögzíthető. Az oldalfali díszléc használható színelválasztó bordürként vagy dekorációs keret, képkeret készítéshez az oldalfalon. A mennyezeti díszléc kialakításának köszönhetően íves sarokelemekkel kombinálva alkalmas tükörmennyezet vagy rozetta képzéséhez is. Már a legegyszerűbb oldalfali díszléc felrakásával is látványos változást érhet el. Míg egy erős falszínhez érdemes egy visszafogottabb, elegáns oldalfali díszlécet választani, addig a szolid színű mennyezeten és oldalfalon inkább egy karakteres, mintás mennyezeti díszléc használata ajánlott. A legfontosabb azonban, hogy a kiválasztott díszléc az Ön ízlését tükrözze! Válasszon személyiségéhez és otthona stílusához illő oldalfali díszlécet, mennyezeti díszlécet!

A képek kattintással nagyíthatók!

Rozetta: a mennyezet éke

Rozetta, évszázadok óta  a mennyezet éke, dísze, mely az egész helyiségnek stílust és eleganciát kölcsönöz. A rozetta fő felhasználási területe a csillár körüli díszítés. Rozetta beépítésével kiemelheti csillára szépségét, mely koronaként díszíti otthonát. A rozetta rögzítése, csakúgy, mint  a díszléc felragasztása, egy lépésben megoldható stukkóragasztó felhasználásával. A rozetta beépítése így pillanatok alatt, pormentesen elvégezhető.  Ha olyan könnyen és gyorsan kivitelezhető megoldást keres, mellyel otthona megújult stílusban tündökölhet, a rozetta ideális választás. Legyen szó letisztult mintáról vagy aprólékos díszítésről, biztos lehet benne, hogy a kiválasztott rozetta igazi luxust hoz otthonába!

Kérem, nézze meg beltéri díszléceinket webshopunkban!

Webshopunkban minden beltéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.