LED világítás

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

– ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

– biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

– időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

– pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

LED VILÁGÍTÁS, VILÁGÍTÁSTECHNIKA led fényforrások felhasználásával

A takarékosság nem azt jelenti, hogy le kell mondania mindenről, ami szép és modern a világítástechnika területén – sőt! Az energiatakarékos LED fényforrások felhasználásával készült LED világítás stukkóba építésével minimális energiafelhasználás mellett hangulatos világítást alakíthat ki otthonában. A speciálisan LED világítástechnika beépítésre kifejlesztett díszlécek változatos formavilága lehetővé teszi, hogy otthona díszítését és LED világítását egy lépésben oldja meg – kompromisszumok nélkül! A széles minta- és méretválaszték biztosítja, hogy a LED világítástechnika minden igényt kielégítsen. A díszlécbe épített LED fényforrások nyújtotta lehetőségeknek csupán csak a képzelet szabhat határt! Nézze meg videóinkat a LED fényforrások beépítéséről!

Ledes világítás led spot lámpák beépítésével

LED-es világítás spot lámpák beépítésével

Speciálisan LED-es világítás kiépítésére kifejlesztett díszléceknek köszönhetően egyszerre élvezheti a LED spot lámpák funkcionális előnyeit és teremthet saját ízlésének megfelelő, hangulatos otthont. Ha az eddig látott standard LED-es világítás megoldások túl kicsik, túl nagyok, túl kevés vagy éppen túl sok fényt adnak, remek hírünk van: A LED spotlámpák beépítésére kifejlesztett díszlécekbe pontosan annyi LED lámpát építhet be, amennyire szüksége van az adott felület megvilágításához!  Túl szép, hogy igaz legyen? Tekintse meg a fenti videókat és győződjön meg róla saját szemével: a LED-es világítás kiépítésére ideális megoldást biztosít Önnek a LED spot és polisztirol stukkó kombinációja!

Rejtett világítás, hangulatvilágítás, led világítás házilag

Hangulatvilágítás, rejtett LED világítás házilag 

Ki ne szeretne reggel frissítő fényben készülődni, este pedig nyugtató LED rejtett világításban pihenni? Ön is azok közé tartozik, akik egy kis felfrissülésért és modern rejtett világításért kénytelenek elutazni? Nem lenne kényelmesebb, ha a kívánt pihenő otthonában is elérhető lenne? A LED  hangulatvilágítás és fényterápia jótékony hatását számtalan tanulmány igazolja. Saját magunk is tapasztaljuk, mennyivel kellemesebb korán reggel, ébredés után egy üdítő, zöld vagy éppen napsárga fényben nekilendülni az aznapi teendőknek. Vagy épp ellenkezőleg, amikor egy fárasztó munkanap után otthonukba hazatérve egy kellemes, nyugtató fényben lazíthatunk. Ráadásul a LED világítás házilag is kivitelezhető, hiszen a rejtett világítás stukkóba építése pofonegyszerű!

led világítás tervezés: Rejtett világítás vagy led spot világítás?

LED világítás tervezés legfontosabb kérdése: elegendő fényt biztosít a rejtett világítás?

Igen! Az úgynevezett kombiprofilok felhasználásával lehetősége van a LED spot világítás és a rejtett világítás kombinálására. A kombi díszlécek oldalában kialakított nútba pontosan beleillik a rejtett világításhoz használt LED szalag. A kombi díszléc alsó részébe pedig lehetősége van LED spot világítás kiépítésére. A LED világítás tervezés során tehát az első és legfontosabb tisztázni: mit tudjon a spotos LED világítás és hangulatos rejtett világítás. Hol van szükség a helyiségben LED spot világításra és hol LED rejtett világításra? A kombi profilokba épített LED spot világítás és rejtett világítás remek, egymást kiegészítő, de önmagában is helytálló megoldások a nappali vagy éppen a halószoba világításának kialakítására. A LED szalagos rejtett világítás gondoskodik a kellemes hangulatvilágításról, míg a LED spotok kellő fényerőt biztosítanak egy olvasósarok vagy íróasztal megvilágításhoz. A LED világítás tervezés tehát korántsem bonyolult, ha a beépítéshez polisztirol díszléceket használ.

Mennyezeti világítás megoldások: design lámpák

Mennyezeti világítás megoldások stílusosan

Kellemes és hangulatos LED fények – töltse estéjét hangulatos LED világítás mellett a teraszon vagy a nappaliban. Gondoljon a gyerekszoba nyugtató vagy éppen játékos fényére. Egy  design lámpa igazi gyerekbirodalommá varázsolja a gyerekszobát  kis lakója számára! A különböző mennyezeti LED világítás megoldások széles tárháza számos lehetőséget biztosít az Ön számára is! Az egyik legkedveltebb mennyezeti világítás megoldás a design lámpa, amely praktikusan és ízlésesen ötvözi a LED spot világítás a rejtett világítás előnyeit.

További információ >     LED mennyezeti lámpa választás >

Kérem nézze meg LED világítás, LED stukkó termékeinket webshopunkban!

Webshopunkban minden LED világítás, LED stukkó terméket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.