Egyedi stukkó készítés

Stukkó készítés, házfelújítás

Szenvedélyünk a személyre szabott, egyedi stukkó készítés! Egy házfelújítás során sok terület van, ahol kompromisszumokat kell kötnünk az épület adottságai miatt. A stukkó készítés nem tartozik ezek közé! Végre szabadon engedheti fantáziáját és teret adhat kreativitásának!

régi házak felújítása, műemlék épületek felújítása

Azt biztosan kijelenthetjük, hogy régi házak felújítása vagy műemlék épület felújítása során a tulajdonos és a kivitelező kénytelenek akár többször is kompromisszumokat kötni. A régi házak, műemlék épületek elrendezése, adottságai ugyanis bizonyos fokig kötöttek. Van azonban a felújítás megterhelő időszaka után egy terület, ahol minden az Ön elképzelései szerint történik, semmiről nem kell lemondania! A régi házak felújítása, műemlék épületek felújítása után jöhet a díszítés! Valósítsa meg elképzeléseit és tervezze meg Ön az egyedi stukkó termékeket!

régi családi ház felújítása

Egy régi családi ház felújítása után az épületet új köntösbe öltöztetni nekünk mindig öröm. Büszkeséggel tölt el minket, hogy részt vehetünk régi családi házak felújításában, megbízóink elképzeléseinek megvalósításában. Ezeknek a régi épületeknek lelke van, adjuk meg a nekik kijáró stílust és eleganciát egyedi stukkó készítésével! A tervezéstől a beépítésig lépésről lépésre kísérjük Ön a régi családi ház felújítása során.

A képekre kérem kattintson a nagyításhoz!

Házfelújítás lépésről lépésre

A fenti képgaléria fotóin általunk készített egyedi stukkótermékeket lát, melyeket műemlék épület vagy régi családi ház felújításához használtak fel vásárlóink. Házfelújítás lépésről lépésre? Végre az utolsó lépéshez érkezett, a díszítéshez. Ez egy igazán örömteli és kreatív feladat a fáradságos házfelújítás után. Merítsen ihletet képeinkből és tervezze meg Ön is házára az egyedi stukkót!

További információ >     Kapcsolat>

Habbetű, házszám, reklámtábla készítés

Cégünk örömmel vállal habbetű, házszám, reklámtábla készítést polisztirolból! Legyen szó céges reklámtábla készítésről, dekorációs habbetű vagy házszám gyártásról, irodába vagy otthonra, egy dologban biztos lehet: mi végigkísérjük Önt a tervezéstől a kivitelezésig. Bízza ránk magát!

Hungarocell betűk

A hungarocell betűk remekül használhatók beltéri és kültéri feliratok, házszám készítéséhez. A hungarocell betűk és számok mérete és típusa tetszés szerint variálható. Ön határozza meg, hogy a hungarocell betűk mekkorák és milyen színűek, típusúak legyenek. Az egyedi gyártásban a lehetőségek számának csak képzeltünk szabhat határt!

Mutatok Önnek néhány általunk gyártott cégtáblát, azaz logót, tapasztalt és  becsületes csapatunk örömmel áll a kihívások elé.

A képekre kérem kattintson a nagyításhoz!

3D betű, polisztirol betű

Minden  polisztirol betű 3D betű céges logók mellett kiválóan alkalmas otthoni dekoráció készítéséhez is. Polisztirol betű gyakran kerül alkalmazásra különböző 3D feliratok kirakásához, mint például az angol “home”, “family” vagy éppen “love” szavak. A polisztirol betűk segítségével kirakhatunk feliratokat, melyek önállóan megállnak a polcon vagy az íróasztalon, de a dekorációs betűk falra ragasztva is remekül mutatnak.

A képek kattintással nagyíthatók!

Mi a teendő, ha Ön egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót szeretne?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk! Örömmel készítjük el az Ön igényeinek megfelelő stukkót. Számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864