Polisztirol rozetta, mennyezeti rozetta

Polisztirol rozetta, mennyezeti rozetta

Lakásépítés vagy lakásfelújítás során számos fantasztikus lehetőség áll az Ön rendelkezésére polisztirol rozetta, mennyezeti rozetta felhasználásával!

 

Egy jól megválasztott, ízléses stukkódíszítéssel kifejezheti saját stílusát, miközben lakásából igazi otthont is teremt egy lépésben.  A rozetta francia eredetű szó, mely kicsi, apró rózsát jelent. Már a mennyezeti rozetta származása, jelentése is maga a kellem, az esztétikum. Csakúgy, mint egy dekoratív polisztirol rozetta. A mennyezeti rozetta nagyszerűsége a termék egyszerűségében rejlik. Csupán egyetlen polisztirol rozetta is képes otthonának hangulatos megjelenést biztosítani. Ne becsülje alá ezen egyszerű, de nagyszerű termék, a mennyezeti rozetta jelentőségét otthona díszítése során! Kérem, szánjon időt a mennyezeti rozetta termékeink által nyújtott lehetőségek megismerésére. Higgye el, megéri!

Rozetták régen és most

A rozetták kezdetben a templomok rózsaablakainak mintájára az épület íves bejáratának díszítőelemeként funkcionáltak. Elsősorban a kültéri homlokzatdíszítés során használták előszeretettel a fából, olykor kőből készült rozettákat. Napjainkban a rozetták inkább beltéri díszítőelemként használatosak. Természetesen mind a rozetták megjelenése, stílusa, mind alapanyaguk változott az adott kor kihívásainak megfelelően. Bár a rozetták a köztudatban egy klasszikus kort idéznek, korántsem idejétmúltak. Az ízléses rozetták ma is a modern lakberendezés meghatározó és nélkülözhetetlen elemei.

Régi gipsz rozetta vagy modern polisztirol rozetta?

A gipsz rozetta évszázadok óta a mennyezetdíszítés elterjedt és közkedvelt eleme. A technológia fejlődésével azonban a gipsz rozettát egyre inkább háttérbe szorította a polisztirol rozetta. A polisztirol rozetta elterjedése azonban egyáltalán nem meglepő. Míg a gipsz rozetta elkészítése és beépítése hosszadalmas és körülményes, addig a polisztirol rozetta egy anyagában könnyű, ezáltal praktikus és egyszerű kivitelezést biztosító díszítőelem. A polisztirol rozetta mintája – csakúgy, mint korábban a gipsz rozetta díszítése – szimmetrikus. Ez az esztétikus egység az, mely által egyetlen polisztirol rozetta is képes harmóniát teremteni a lakásban. Tudatosan szinte észre sem vesszük, mégis érezzük, tetszik nekünk. A polisztirol rozetta egy olyan dekorációs elem, mely önmagában is képes egy helyiség hangulatának, stílusának megteremtésére.

Polisztirol mennyezeti rozetta

Polisztirol rozetta felhasználását tekintve széleskörű. Beépíthetők a mennyezeten elhelyezett lámpák alá, mennyezeti díszlécek, tükörplafon köré és gyakran az oldalfal díszítését is szolgálják.
Kezdje el megtervezni Ön is otthona helyiségeinek stukkózását, ezekkel a nagyon egyszerű, mégis látványos és szép díszítő elemekkel! A rozetta beépítése rendkívül egyszerű, mivel minden szükséges információt, kiegészítő elemet és a kivitelezéshez szükséges rezsianyagot is biztosítunk Önnek a sikeres, szép kivitelezéshez.

Mennyezeti rozetta választása>

Rozetták széles választéka

Különböző mintázatú, formájú és méretű polisztirol rozetták

 

Termékpalettánk összeállításakor törekedtünk a legkülönfélébb méretű és mintázatú rozetták kiválasztására, hogy minden vásárlónk találjon otthonába illő, ízlésének megfelelő rozettát. Szériatermékként elérhetők webáruházunkban kerek és ovális alakú, díszes és egyszerű mintázatú rozetták is. A rozetták általában a mennyezeti díszítés során kerülnek felhasználásra, de a kisebb méretű rozetták előszeretettel használatosak oldalfal, olykor akár kültéri homlokzat díszítőelemeként is. A rozetták felhasználási területe tehát igen széles. Nézze meg kínálatunkat és válassza ki az Önnek tetsző rozettákat!

Mennyezeti rozetta

Ovális formájú, díszes mennyezeti rozetta, mellyel kiemelheti csillárja szépségét. Webáruházunkban számos különböző méretű és formájú mennyezeti rozetta közül választhat. Tekintse meg mennyezeti rozetta kínálatunkat!

Polisztirol rozetta

Napraforgó mintával díszített polisztirol rozetta, melynek segítségével egyedi stílust kölcsönözhet otthonának. Webáruházunkban számos különböző méretű és formájú polisztirol rozetta közül választhat. Tekintse meg rozetta kínálatunkat!

Mennyezeti rozetta

Klasszikus mintájú, ovális formájú mennyezeti rozetta. Ez a polisztirolból készült rozetta beltéri holker díszléccel kombinálva eleganciát kölcsönöz otthonának. Tekintse meg stukkó webáruházunkban rozetta kínálatunkat!

Páratlan megjelenést ad otthonának, ha a polisztirol rozetták mellett oldalfali és mennyezeti díszlécekkel, oszlopokkal is kiegészíti otthona díszítését. Tekintse meg képgalériánkat, ahol beépítve szemléltetjük a különféle rozettákat!

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

 

POLISZTIROL ROZETTA, ROZETTÁK, BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI STUKKÓ GYÁRTÁS EGYEDI MÉRETRE!

Mi a teendő, ha Ön egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót szeretne?

Ne feledje, mi stukkó gyártók vagyunk! Örömmel készítjük el az Ön igényeinek megfelelő stukkót. Számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt. Tapasztalt, becsületes stukkógyártó csapatunk örömmel áll az újabb kihívások elé.

 Kérem kattintson a képekre nagyításhoz!

Kérem nézze meg beltéri stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden beltéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.