Céglogó – 3D betűvágás

3D logó, cégtábla készítés, reklámtábla készítés

A 3D logó, cégtábla készítés óriási reklámlehetőséget rejt magában. A reklámtábla készítés ma már elengedhetetlen a vállalkozások számára, hiszen egy dekoratív cégtábla vagy reklámtábla segít az érdeklődőt útba igazítani az Ön cégéhez. A dekorációs betűk  azonban nem csak vállalkozások reklámtábla készítéséhez használhatók. Esküvői dekoráció, gyerekszoba dekor vagy egy frappáns felirat falra – mind lehetőségek habbetű vagy 3D betű alkalmazására.

A képek kattintással nagyíthatóak!

Lorenzo calvino logója habbetűből

3D betűk készítése, 3D felirat készítés

Sok vállalkozásnál a 3D betűk készítése vagy 3D felirat készítés céglogó megjelenítéséhez másodlagos fontosságú feladat. Egy jól eltalált 3D felirat jelentőségét azonban nem szabad alábecsülnünk! A 3D felirat készítés a profitteremtő hatás mellett ugyanis hozzájárul a cég identitásképzéséhez is. A felirat vagy céglogó tartalmazhat 3D betűk mellett számokat vagy akár alakzatokat is.

A 3D habvágás vagy más néven habbetű vágás remek lehetőségeket biztosít céges logók gyártására.

3D habvágás, habbetű vágás

A 3D habvágás vagy más néven habbetű vágás remek lehetőségeket biztosít céges logók gyártására. A 3D habvágás ugyanis milliméter-pontosan az Ön tervei és elképzelései alapján történik. A logót tehát Ön tervezi, mi legyártjuk. A habbetű vágás előtt elküldjük a logó pontos méreteit és egy részletes tervet. Maga a 3D habvágás csak az Ön megerősítése után kezdődik.

A képek kattintással nagyíthatóak!

Kollégáink minden apró részletre figyelnek, hogy Ön egy tökéletes 3D feliratot kapjon kézhez és cégét méltó módon prezentálja.

3D betű, 3D felirat

A 3D betű vagy 3D felirat gyártásához csupán arra van szükségünk, hogy elküldje nekünk a 3D betű konkrét betűtípusát, valamint a 3D felirat kívánt méreteit és színét. Mi 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat a 3D betű vagy 3D felirat gyártására egy részletes tervvel. Még ilyenkor is van lehetőség változtatásra! A 3D betű vagy 3D felirat gyártása csak az Ön írásos visszaigazolása és megerősítése után kezdődik. A 3D betű vagy 3D felirat gyártása és festése üzemi körülmények között zajlik. Kollégáink minden apró részletre figyelnek, hogy Ön egy tökéletes 3D feliratot kapjon kézhez és cégét méltó módon prezentálhassa.

A polisztirol betűk segítségével kirakhatunk feliratok melyen önállóan megállnak a polcon vagy az íróasztalon, de a dekorációs betűk falra ragasztva is remekül mutatnak.

polisztirol betűk, dekorációs betűk falra

A polisztirol betűk, dekorációs betűk, céges logók kialakítása mellett kiválóan alkalmasak további díszítési célokra is. Polisztirolból készült betűket gyakran használnak különböző 3D feliratok létrehozásához. A polisztirol betűk használhatóak az angol „home”, „family” vagy éppen „love” feliratok készítéséhez. A polisztirol betűk segítségével kirakhatunk feliratokat, melyek önállóan is megállnak a polcon vagy az íróasztalon, de a dekorációs betűk falra ragasztva is remekül mutatnak. A dekorációs betűk falra ragasztása pillanatok alatt megoldható stukkóragasztóval. Ezzel a módszerrel díszíthetjük irodánkat, üzlethelyiségünket vagy otthonunkat frappáns szövegekkel vagy akár reklámfeliratokkal is. A polisztirol betűk, dekorációs betűk színt visznek a szürke falak közé! A 3D habbetűk számos különböző betűtípusból rendelhetők. A dekorációs betűk magasságát és vastagságát is Ön határozhatja meg. A kivágott betűk könnyen, rövid idő alatt a kívánt színre festhetők.

A képek kattintással nagyíthatóak!

A gyerekszoba dekor még egyedibb, ha a polisztirol betűkből kirakott név mellé egy kis figurát vagy jelet is teszünk.

betűk gyerekszobába, gyerekszoba dekor

Egyre gyakrabban kerülnek polisztirol betűk gyerekszobába is. Az utóbbi években itthon is egyre elterjedtebb, hogy a gyerekszoba ajtaját lakója nevével díszítik. A polisztirol  betűk gyerekszobába is remekül illenek. A gyerekszoba dekor még egyedibb, ha a polisztirol betűkből kirakott név mellé egy kis figurát vagy jelet is teszünk.
Hogyan kerülnek a festett polisztirol betűk a gyerekszobába? Ez igazán egyszerű. Ossza meg velünk  ötleteit, elképzeléseit a gyerekszoba dekor terveiről. Válassza ki a 3D betűk kívánt méreteit és betűtípusát. Mi az Ön által megadott információk után legyártjuk és szállítjuk a megrendelt polisztirol betűket a gyerekszobába. A gyerekszoba dekor igazán egyedivé varázsolható, ha a 3D betűk díszítésébe bevonjuk a gyerkőcöket is.

Habbetűk esküvői dekorációként

3d betűkivágás, esküvői dekoráció

3D betűkivágás mint esküvői dekoráció? Miért ne? Ha úgy gondolja, a szokásos, standard esküvői dekoráció túl sablonos és egyszerűen nem méltó a nagy napra, akkor  a 3D betűkivágás remek alternatívát kínál Önnek. Az esküvői dekoráció tekintetében kifejezetten fontos a stílus és egyediség. Alapvető, hogy az esküvői dekoráció színben és stílusban passzoljon az örömteli esemény egészéhez. Sajnos a legtöbbször ugyanazokba a kissé megfáradt, klasszikus ötletekbe és termékekbe botlunk esküvői dekoráció keresése során.  Ha konkrét elképzelése van esküvője dekorációjáról, de nem tudja, hogyan valósítsa meg, érdemes végiggondolni a 3D betűkivágás nyújtotta lehetőségeket.
A 3D betűkivágás során gyártott habbetűk remekül felhasználhatók esküvői dekorációnak is. Kreatív és mutatós dekorelem lehet az ifjú pár neve, monogramja, egy szív forma vagy éppen utóbbi években elterjedt „Mr & Mrs” – felirat.

Deska polisztirol felirat ragasztva

Hungerocell betű, dekor betű, házszám

A hungarocell betűk remekül használhatók homlokzati feliratok, házszámok készítéséhez is. A dekor betű és házszám mérete és típusa tetszés szerint variálható, egy vízbázisú festékkel a kívánt színre festhető. Beltéri használatra, ahol nem áll fenn mechanikai sérülés veszélye, tökéletesen megfelel a natúr hungarocell betű és házszám. Kültérben tanácsos a kérgesített dekor betű és házszám használata. A kérgesítés során a dekor betű és házszám több rétegű bevonatot kap és ennek köszönhetően ellenáll a sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak is. Természetesen a kérgesített dekor betű és házszám is színre festhető diszperziós festékkel. Legyen szó egy teljes cégfeliratról dekor betűkből vagy csak egy házszámról, abban biztos lehet, hogy a stukkó dekor egyedivé teszi háza homlokzatát vagy belterét!

A felirat állhat 3D betűk készítése mellett a céglogó tartalmazhat számokat vagy akár alakzatokat is

Öntapadós betű, ragasztható betűk, habbetű árak

Van, hogy akár egyetlen dekorációs elem, például egyetlen felragasztott betű is nagy változást eredményez a szoba vagy iroda összképében.. Például egy falra akasztott képkeret mellé kerülhet egy színre festett 3D-s betű. A betű ilyenkor általában a képen látható személy nevének kezdőbetűje. De kerülhetnek például születésnapi képek mellé is ragaszható betűk és számok . A ragasztható betűk polisztirolból készülnek és stukkóragasztó segítségével pillanatok alatt rögzíthetők a felületre.
Egyedi gyártású ragasztható betűk esetében a habbetű árak a kívánt mérettől függnek. Habbetű árak kalkulálásához Önnek csak a ragasztható betűk típusát, magasságát és vastagságát kell megadnia. Ennek alapján készítjük el kötelezettség nélküli ajánlatunkat a habbetű árakkal.

Céglogó, 3d betű és házszám gyártás egyedi méretre!

Ön is szeretne egyedi gyártású céglogót, 3D betűt vagy házszámot ?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő céglogót, 3D betűt vagy házszámot. Számunkra nincs lehetetlen!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány általunk gyártott cégtáblát, azaz logót, tapasztalt és becsületes csapatunk őrömmel áll a kihívások elé.

A képekre kérem kattintson a nagyításhoz!

Kérem nézze meg 3d habbetűinket webshopunkban!

Webshopunkban minden 3d habbetűt rendszerezve tekintheti meg. Termékeink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.