LED mennyezeti lámpa, design lámpák

Mennyezeti LED világítás, design lámpák

Az ideális mennyezeti LED világítás Önnek a design lámpa, ha…

…  unja az áruházak unalmas LED mennyezeti lámpa kínálatát
… szeretné, hogy a design lámpa energiatakarékos is legyen
…  a boltokban látott design lámpák közül egyik sem felel meg az Ön ízlésének
… egyedi megoldást keres mennyezeti LED világítás kialakítására
… szeretné a direkt és indirekt mennyezeti LED világítás előnyeit ötvözni

A következő videókon megmutatjuk, milyen fantasztikus lehetőségeket kínál az Ön számára a rejtett világítás LED spotokkal való ötvözése stukkóba építve.

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

– ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

– biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

– időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

– pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

 

LED mennyezeti lámpák - formát adunk a fénynek

 

Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor választania kellett, hogy otthonát energiatakarékos vagy dekoratív mennyezeti lámpák díszítsék. Az elmúlt években végbement technológiai fejlődés eredményeképpen a LED mennyezeti lámpák energiafelhasználása és hőtermelése minimális. Így a LED mennyezeti lámpák kiválóan alkalmasak arra, hogy polisztirol stukkóba építve egyedi design lámpákat alkossunk belőlük.

A képek kattintással nagyíthatók!

Egyedi lámpa, mint led mennyezeti világítás

Egyedi lámpa LED szalaggal és LED spot izzóval

A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően a LED-es egyedi lámpa nem csupán megtöri a sötétséget, hanem egyúttal képes egy teljesen új hangulatot is teremteni az adott helyiségben. Mennyezeti LED világítás kialakítása során lehetőségünk van ugyanis a szórt és direkt fény kombinálására. Míg az egyedi lámpákba beépített LED spotok kellő fényt biztosítanak olvasáshoz, tanuláshoz, addig az egyedi lámpát körbeszegő LED szalagok gondoskodnak a hangulatos rejtett világításról.

 Mennyezeti lámpák LED izzóval

A csak LED izzóval ellátott mennyezeti lámpák általában a letisztul formák és praktikus megoldások kedvelőinek kínálnak ideális megoldást. Modern, egyszerű vonalvezetés és jól kombinálható design – ezek a LED izzóval ellátott mennyezeti lámpák legfőbb jellemzői. A csak  led izzóval ellátott mennyezeti lámpák kiválóan alkalmasak olyan helyiségek megvilágítására, ahol elegendő egyetlen központi fényforrás. A LED izzóval ellátott mennyezeti lámpák természetesen több méretben, különböző mintázattal kaphatók szériatermékként webáruházunkban.

Mennyezeti design lámpa, led szalaggal, polisztirol díszlécbe rejtve.

A képek kattintással nagyíthatóak!

Design lámpa melegfehér LED világítással

Webáruházunkban a design lámpa meleg fehér LED világítással 3 különböző mintázattal érhető el. A design lámpa az egységes mintázatnak köszönhetően remekül kombinálható a többi LED világítás kiépítésére alkalmas díszlécünkkel. Az összes design lámpa beépítésre készen, azaz a LED világítást is magában foglalva kerül kiszállításra. A design lámpa a polisztirolból készült lámpatest mellett magában foglalja a 12 W teljesítményű LED mélysugárzót, valamint a meleg fehér színű LED szalagot, mely a rejtett világítást biztosítja. A design lámpa tartozéka továbbá a távirányítós dimmer, melynek segítségével a rejtett világítás fényerőssége szabályozható. A meleg fehér LED világítással ellátott design lámpa tehát kompakt megoldás irányított és szórt fény kombinálásához.
Válassza ki, melyik design lámpa illik leginkább az Ön otthonához!

 

 

 

Design lámpa választás >

Mennyezeti led lámpa színes led szalaggal díszlécbe rejtve.

A képek kattintással nagyíthatóak!

Design lámpák RGB LED világítással

A modern lakberendezésnek köszönhetően egyre elterjedtebbek az RGB, azaz változtatható színű LED szalaggal rendelkező design lámpák. Az RGB design lámpák készre szerelve, azaz a LED világítást magukban foglalva kerülnek szállításra. A design lámpák direkt világítását itt is egy 12 W teljesítményű LED mélysugárzó biztosítja, melynek színe kellemes meleg fehér. Az RGB design lámpák továbbá egy változtatható színű LED szalaggal vannak körbeszegélyezve. A design lámpák tartozéka természetesen a távirányítós LED vezérlő, melynek segítségével a beépített RGB LED szalag színe, valamint a fényerőssége tetszés szerint változtatható. A LED vezérlő továbbá lehetővé teszi, hogy különböző fényeffekteket állítsunk be. A design lámpák közül bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy a beépített mélysugárzónak és RGB LED szalagnak köszönhetően Ön sokkal többet kap, mint egy egyszerű, hétköznapi mennyezeti lámpát.
Válassza ki, melyik design lámpa illik leginkább az Ön otthonához!

 

 

 

 

 

 

Design lámpa választás >

Mennyezeti led spotok és színes led szalag polisztirol díszlécekbe rejtve.
LED mennyezeti lámpa meleg fehér LED szalaggal és LED spot izzóval

Design lámpa kínálatunk valóban sokrétű: a fent látott LED mélysugárzóval és LED szalaggal ellátott mennyezeti lámpák mellett webáruhazánkban több, különleges formájú LED mennyezeti lámpa is  elérhető szériatermékként. A Z-formájú LED mennyezeti lámpa már önmagában is egy feltűnő jelenség. Míg a mennyezeti lámpa alsó részébe beépített 4 LED spot izzó biztosítja a kellő fényerőt, addig a mennyezeti lámpa körül futó meleg fehér LED szalag gondoskodik a kellemes hangulatvilágításról.

LED mennyezeti lámpa választás >

Led mennyezeti lámpák RGB led szalaggal

A webáruházunkban kínált LED mennyezeti lámpák ötvözik a LED spotok által biztosított direkt fény és a LED szalagok által teremtett rejtett világítás előnyeit. A beépített RGB szalag továbbá lehetővé teszi, hogy a rejtett világítás fényét mindig az adott hangulathoz igazítsa. Az RGB LED szalaggal ellátott Z-formájú mennyezeti lámpák  remekül illenek a nappaliba, de akár megállják helyüket, mint gyerekszoba világítás is.
Webáruházunkban további beltéri világítási ötleteket mutatunk Önnek az otthoni LED világítás kialakításához!

LED mennyezeti lámpa választás >

Led spot izzó, mennyezeti led világítás
Egyedi lámpa led spot izzóval

Mennyezeti LED világítás kialakításához ajánljuk az új LED spot izzós egyedi lámpát. Ideális megoldás, ha az adott helyiségben csak direkt, célzott világításra van szükség.  Az egyedi lámpa több méretben és különböző mintázattal kapható webáruházunkban. A LED-es egyedi lámpa kiváló minőségű polisztirolból készül és teljesen készre szerelve szállítjuk. Az  összes LED spot izzó már üzemünkben beépítésre kerül az egyedi lámpába. Önnek a helyszínen csupán be kell kötnie a LED spot izzókat és az egyedi lámpát a mennyezetre ragasztani: kész is a mennyezeti LED világítás!

LED egyedi lámpa választás >

 

A képek kattintással nagyíthatók!

Gyerekszoba világítás

Gyerekszoba világítás egyedi LED lámpával

A gyerekek idejük nagy részét a gyerekszobában töltik, így kiemelten fontos, hogy a gyerekszoba világítás lakója minden igényének megfeleljen. Már a fényforrások jól átgondolt kiválasztása és elhelyezése is elegendő kihívás a legtöbb szülőnek. Nem beszélve arról, hogy a gyerekszoba világításnak alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy a gyermek fejlődésével folyamatosan változik a szoba funkciója és  benne végzett tevékenységek köre. Az már csak hab a tortán, hogy a gyerekszoba világítás, a kiválasztott fényforrások valóban illenek-e a szoba és az egész lakás stílusához, s főleg, tetszik-e a gyereknek.

A képek kattintással nagyíthatóak!

A legfontosabb tudnivalók gyerekszoba világítás tervezésekor
  • Ha gyerekszoba világítás, akkor az első a biztonság. A LED mennyezeti lámpák direktben a mennyezetre rögzíthetők, így elkerülhető, hogy a gyermek beleakadjon egy asztali lámpa kábelébe. Legyünk előzékenyek a gyerekszoba világítás tervezésekor: ha lehetőség van rá, kerüljük el az esetleges baleseteket!
  • Ahogyan a lakás többi helyiségében, úgy a gyerekszobában is szükség van általános világításra. Erre kézenfekvő megoldás egy LED mennyezeti lámpa
  • A mennyezeti lámpába beépített LED spotok biztosítják a tanuláshoz, olvasáshoz szükséges kellő fényerőt a gyerekszobában is.
  • Mind a babák, mind a óvodás korú kisgyerekek könnyebben alszanak el, ha a gyerekszobában nincs teljes sötétség. A design lámpáinkba beépített LED szalagok tökéletesen megfelelnek ennek a funkciónak.  Önnek csupán be kell állítania az RGB LED szalag kívánt színét és fényerejét. Mivel a gyerekszoba világításhoz használt mennyezeti lámpáinkba épített LED szalagok energiatakarékosak, akkor sem aggódnia a villanyszámla miatt, ha a gyerekszoba világítás egész éjszaka használatban van.
  • Az RGB LED szalag lehetővé teszi, hogy a gyerekszoba világítás este egy kellemes, nyugtató fényt adjon, reggel pedig a LED vezérlővel egy gombnyomással tudja a gyerekszoba világítást egy élénkítő, friss színű fényre változtatni.
  • A gyerekszoba világítás tervezésekor már kezdetben érdemes azon gondolkozni, hogy a fő fényforrás, a mennyezeti lámpa mellett milyen világításra van még szükség, illetve ezeket hogyan tudjuk kombinálni. A következőkben mutatunk még néhány ötletet gyerekszoba világítás tervezéséhez!

 

Design lámpa választás >

Ötletek gyerekszoba világítás kiépítéséhez
Mennyezeti megoldások led spotokkal díszlécekbe rejtve.

Gyerekszoba világítás egyedi lámpával

A fenti képen látható LED spot izzók beépítésére alkalmas díszlécünk szintén hasznos lehet gyerekszoba világítás kiépítésekor. A polisztirol díszléc ugyanis könnyedén rögzíthető az oldalfal mentén. A díszléc aljába lehetősége van a kívánt mennyiségű LED spot izzó beépítésére. A LED spot izzó beépítésére alkalmas díszléc kiválóan alkalmas pelenkázóasztal, vagy később akár egy íróasztal megvilágítására is. A gyerekszoba világítás tervezése során érdemes már kezdettől előre gondolkodni és olyan világítástechnikai megoldásokat választani, melyek hosszú távon kiszolgálják a gyerekszoba lakóját.

Mennyezeti led spotok, díszlécekbe rejtve.

Mennyezeti led lámpa gyerekszobába

Egy dekoratív mennyezeti LED lámpa a gyerekszobában könnyebben kivitelezhető, mint gondolná. Polisztirolból készült díszléceink néhány mozdulattal rögzíthetők a mennyezetre és az oldalfalra, a legújabb technológiával gyártott LED izzók és LED szalagok pedig könnyedén beépíthetők a stukkóba. Direkt és indirekt világítás beépítésre alkalmas díszléceinkben ötvözheti a LED spot izzók biztosította irányított fény és a LED szalagok által nyújtott kellemes hangulatvilágítás előnyeit. A kombinált fény kiépítését lehetővé tevő díszléceink ideális megoldást biztosítanak például egy játszósarok vagy olvasósarok megvilágítására a gyerekszobában.

Led spotokkal megoldott beltéri mennyezeti világítás

Mennyezeti világítás gyerekszobába

A gyerekszoba berendezése miatt olykor az oldalfal-menti világítással szemben előnyösebb, ha díszlécek és LED fényforrások segítségével csak mennyezeti világítást alakítunk ki. Speciálisan erre a célra kifejlesztett díszléceink az U alakú formának köszönhetően stabilan rögzíthetők a gyerekszoba mennyezetére. A mennyezeti világításhoz csupán a díszléc alsó részébe kell a kívánt mennyiségű LED spot izzót beépíteni.

Megoldás mennyezeti led lámpákra díszlécekbe rejtve.

Gyerekszoba világítás led lámpával

A gyerekszoba világítás kiépítése során érdemes a LED spot izzók  által biztosított célzott fényt és a LED szalagok képezte rejtett világítást kombinálni. Polisztirolból készült U-profiljaink e két funkciót egyesítik. A kombi profilok segítségével akár egyedi LED lámpát is készíthet. A stukkó alsó részében elegendő hely van a LED izzók beépítésére, míg a profil két oldalát a kívánt színű LED szalaggal szegheti körbe. Teremtsen igazán egyedi világítást a gyerekszobába!

Design lámpa, mennyezeti led lámpa gyártása egyedi méretre!

 
Ön is szeretne egyedi méretű vagy mintázatú design lámpát?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő stukkót, számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt. >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt. Tapasztalt, becsületes stukkógyártó csapatunk örömmel áll az újabb kihívások elé.

 Kérem kattintson a képekre nagyításhoz!

Kérem nézze meg led stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden beltéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.