Kváderkő

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

  • ötleteket meríthet, tervezhet szabadon
  • biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg
  • időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel
  • pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Kváderkő, a homlokzat éke

A különböző kültéri stukkók számtalan alternatívát kínálnak homlokzatdíszítésre, szép homlokzatok kivitelezésére. Merítsen ihletet az alábbi képeken látható szép homlokzatokból, kültéri stukkómintákból és tervezze meg saját otthona homlokzatdíszítését!

Kérem, kattintson a képekre a nagyításért!

Otthonaink belső tereit igényesen, kényelmünknek megfelelően alakítjuk ki, illetve rendezzük be. Miért feledkeznénk meg házunk homlokzatáról?
Timpanon, ablakdísz, ajtó díszléc, ablakpárkány, kváderkő, dísztégla, sordísz. Mi a közös ezekben az elemekben? Lehetőséget adnak Önnek, hogy igazán egyedivé, stílusossá varázsolják háza megjelenését. Homlokzatdíszítés során temérdek díszítési lehetőség áll az Ön rendelkezésére.

Legyen élmény a homlokzatdíszítés! Hívja maga köré feleségét, gyerekeit, unokáit és díszítsék együtt közös otthonuk homlokzatát! Az előregyártott kültéri díszítőelemek játszi könnyedséggel beépíthetőek.

Kváderkövekkel díszített homlokzat.

Kváderkő régen és most

A homlokzatdíszítés során ne feledkezzen meg a ház sarkainak díszítéséről. A falból kiemelkedő kváderkövek, más néven dísztéglák évszázadok óta díszítik a homlokzatokat. Azonban volt, hogy a dísztéglák komoly funkciókat láttak el. Gondoljon bele, milyen nehezen lehetett koordinálni a szűk utcákon elhaladó lovas kocsikat, melyek óhatatlanul is nekimentek az épületeknek, komoly károkat okozva ezzel. A sérülések elkerülése érdekében kövekkel borították be az épületek sarkait. Akkoriban védelem szempontjából volt fontos eleme az épületeknek, mára azonban főként esztétikai szerepet töltenek be a homlokzaton.

Dísztéglákkal díszített homlokzat.

Dísztégla

Ahogy az ablak stukkók az ablakokat, úgy a házát a dísztéglák foglalják keretbe. A polisztirol kváderkövek két méretben készülnek üzemünkben. Beépítésük történhet szorosan egymás fölé, két méret váltakozásával vagy egy azonos méretű dísztégla használatával.
Polisztirolból készült dísztéglák az anyaguknak köszönhetően jó hőszigetelők, ezáltal megakadályozzák a hőhíd és a penész képződését az épület sarkainál.

Kváderkövekkel díszített homlokzat.

Dísztégla, mint homlokzatdíszítő elem széles tárháza

A polisztirol díszkő védi a ház külső élét, dekorálja és hőszigeteli az épület sarkait. Webáruházunkban 5 különböző téglalap és négyzet alakú kváderkő közül választhat:

sima dísztégla kérgesített felülettel, sima dísztégla kérgesített felülettel gérvágással, kérgesített kváderkő homokszórt felülettel, bőrhengerrel kérgesített dísztégla, natúr dísztégla.

Dísztégla választás >

Kérem, kattintson a képekre a nagyításért!

Szép homlokzatok, kültéri stukkóminták

Feltétlen látnia kell a homlokzat stukkózásának további lehetőségeit! Most mutatok három nagyon fontos területet, amelyeket a homlokzat stukkódíszítésnél ismernie kell. Ezek a stukkóminták számtalan alternatívát kínálnak homlokzatdíszítésre, szép homlokzatok kivitelezésére. Kérem, tervezze meg saját otthona homlokzatdíszítését!

1. Ablak stukkó, ajtó díszléc

 

Csúcsos ablak stukkó.
 
Webáruházunkban számos ablakdíszt és ablak stukkót kínálunk homlokzatdíszítéshez szériatermékként.

A különböző formájú és mintázatú komplett ablak stukkó és ablakdísz termékeinket a kávaszélességhez igazítottuk. 57 és 152 cm között az összes kávaszélességhez megtalálja webáruházunkban a méretben illő ablak stukkót.
Önnek csupán ki kell választania a megfelelő kávaméretet, majd az ízlésének megfelelő ablak stukkó formáját és mintáját.

Vágjon bele ebbe az izgalmas feladatba, a homlokzatdíszítés tervezésébe!
Kérem ne feledje, a jól megválasztott ablak stukkó, ablakdísz megkönnyíti a kivitelezést és örökké díszíti majd háza homlokzatát.

További információ >     Ablakpárkány választás >

2. ablakpárkány, kültéri párkány

Ablakdíszítés polisztirol sutkkóval.
Válasszon ablak díszléccel harmonizáló ablakpárkány stukkót az igazán egységes homlokzatdíszítésért!

A polisztirolból készült ablakpárkány stukkók az anyaguknak köszönhetően jó hőszigetelők, ezáltal megakadályozzák a hőhíd kialakulását az ablakok körül.

A videónak hangja is van, kérem kapcsolja be a gépén a hangot!

További információ >     Ablakpárkány választás >

3. Oszlop, oszloptalp, oszloptest és oszlopfő stukkódíszítése

Oszlopok az építészet remekművei.

Ma is csodáljuk az ión, a dór, vagy a korinthoszi oszlopokat! Fantasztikus erőt sugallnak, ahogy tartják a rájuk rakott terhet, akár több emeletet is! Bánjunk tehát velük kellő tisztelettel, díszítsük őket gondosan.
Ön fantasztikus lehetőségeket alkalmazhat az épületdíszítés területén, ha az oszlopok stukkózásának lehetőségét megismeri és alkalmazza.

A videókhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

További információ >    Oszlop választás >

Kültéri stukkó és beltéri stukkó gyártás egyedi méretre!

Ön szeretne egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő stukkót, számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt. >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt, tapasztalt becsületes stukkógyártó csapatunk őrömmel áll a kihívások elé.

A képekre kérem kattintson a nagyítához!

Kérem nézze meg kültéri stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden kültéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.