Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

mennyezet díszítés mennyezeti díszléc és fali díszléc beépítésével

Lakásépítés vagy lakásfelújítás során a mennyezet díszítéshez érve számos fantasztikus lehetőség áll az Ön rendelkezésére, hogy mennyezeti díszléc és fali díszléc beépítésével hanglatosabbá tegye otthonát! Jól megválasztott stukkódíszítéssel kifejezheti saját stílusát és lakásából igazi otthont teremthet.
Nincs még konkrét elképzelése, melyik mennyezeti díszléc és oldalfali díszléc illik leginkább az Ön otthonába? Kezdetnek mutatunk néhány inspiráló képet különböző stílusú mennyezet díszítésről. Kérem, szánjon időt a termékeink által nyújtott lehetőségek megismerésére. Higgye el, megéri!

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

Ismerje meg a fali stukkó és mennyezet stukkó felhasználásának alternatíváit

A polisztirolból készült fali stukkó és mennyezet stukkó számos lehetőséget kínál Önnek otthona ízléses díszítéséhez. Akár ugyanaz a díszléc is használható egyszerre, mint fali stukkó és mennyezet stukkó. Az oldalfalon használhatjuk a fali stukkót egyfajta optikai osztásként, bordűrként. Ugyanezt a díszlécet egyben rögzíthetjük, akár mintás sarokívekkel kombinálva a mennyezetre is, mint mennyezet stukkó. A lehetőségek száma fali stukkó és mennyezet stukkó felhasználási módjára valóban határtalan. Önnek csak egy csipetnyi kreativitásra van szüksége, hogy eldöntse,  stílusban és méretben melyik fali stukkó és mennyezet stukkó illik leginkább a díszítendő helyiség jellegéhez. Még bizonytalan? Semmi gond! A következő összeállításban számos ötletet és információt talál fali stukkó és mennyezet stukkó alkalmazásához.

Mennyezeti stukkók: különbség fali díszléc és holkerléc között

Kérem engedje meg, hogy segítsek Önnek a mennyezeti stukkók hatékony felhasználásában. Ehhez fontos ismerni a mennyezeti stukkók fő tulajdonságait és tudni, miben különbözik a fali díszléc, más néven mennyezeti díszléc a holkerléctől. Bár mind a fali díszléc, mind a holkerléc mennyezeti stukkó, mégis van köztük különbség. A  holkerléc egy díszes átmenet a mennyezet és oldalfal között. A holkerléc tehát 2 ragasztófelülettel rendelkezik: az egyiket az oldalfalhoz rögzítjük, a másikat a mennyezetre. Ezért is mondhatjuk a holkerlécre, hogy mennyezeti stukkó. A fali díszléc ezzel szemben csak sík felültre, tehát vagy csak az oldalfalra vagy csak a mennyezetre rögzíthető. Ezért is illetik gyakran a mennyezeti díszléc vagy mennyezeti stukkó elnevezéssel. Bár mind a  holkerléc, mind a fali díszléc mennyezeti stukkó, a két díszléc nem zárja ki egymást. A mennyezeti stukkókat bátran kombinálhatjuk egy helyiségen belül is.

Hungarocell szegély, mint mennyezeti dekoráció

Míg az oldalfal díszítése hungarocell szegély felhasználásával szinte standard megoldás, addig a mennyezeti dekoráció sokszor háttérbe szorul. Ahogy azonban képeinken is látja, a hungarocell szegély az oldalfal díszítése mellett remekül alkalmazható, mint mennyezeti dekoráció is.  Hungarocell szegély felhasználásával ugyanis akár rozettát is készíthet. Abban biztos lehet, hogy az Ön által hungarocell szegély felhasználásával készített mennyezeti dekoráció így valóban egyedi lesz. Ha szeretné, hogy a mennyezeti dekoráció még extravagánsabb legyen, kombinálja a hungarocell szegélyt egy rozettával! Az ízlésesen kialakított mennyezeti dekoráció új, hangulatos és elegáns megjelenést kölcsönöz otthonának.

Mennyezeti dekor, mennyezet díszítés velünk, egyszerűen

Kérem, ne feledje, a mi filozófiánk: Stukkódíszítés egyszerűbben, jobban. Ez maximálisan érvényes a mennyezeti dekor, mennyezetdíszítés tervezésekor és kivitelezésekor egyaránt. Célunk, hogy a termékeinkkel a mennyezet díszítés esztétikus, a mennyezeti dekor beépítése könnyen kivitelezhető legyen. Különböző méretű és mintázatú oldalfali díszléc és mennyezeti stukkók közül választhat, melyekhez sima és díszes íveket, sarokelemeket is kínálunk Önnek az egyedi formájú és stílusú mennyezetdíszítés megvalósításához. Összes mennyezeti dekor készítéséhez felhasználható díszlécünket szériatermékekként gyártjuk. Így Ön raktárkészletről, akár 1-2 napon belül hozzájuthat a megrendelt oldalfali és mennyezeti díszlécekhez és azok íves elemeihez.

Különböző mintázatú és méretű oldalfali díszléc kínálatunk mennyezet díszítéshez - dekorációs ötletek

Kérem ismerje meg mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc kínálatunkat és a hozzájuk tartozó íves sarokelemeket. Válassza a mennyezet díszítéshez az Ön otthonához méretben és mintában leginkább illő díszlécet!

Mennyezeti díszléc

A fenti képen látható mennyezeti díszléc felhasználható többek között egy dekoratív keret készítéséhez, egyfajta rozettaként a mennyezeti lámpa körül.  Legyen kreatív és válasszon széles mennyezeti díszléc kínálatunkból stílusához illő mennyezeti dekor elemeket!

Oldalfali díszléc

Ez az oldalfali díszléc felhasználható többek között egy elegáns képkeret készítéséhez. A most divatos vintage stílus teremtéséhez remekül illik ez az oldalfali díszléc. Válasszon széles oldalfali díszléc kínálatunkból stílusához illő mennyezeti dekor elemeket!

Fali díszléc dekor

Ez a fali díszléc segítségére lehet akár egy barokk stílusú tükörkeret készítésében is. A fali díszléc és hozzá illő díszes sarokelem felhasználásával valóban egyedi keretet készíthet egy otthonában kiemelt helyen lévő tükörnek. Kérem, nézz meg fali díszléc kínálatunkat!

Oldalfali díszléc

A képen látható oldalfali díszléc felhasználható az oldalfal szokásos bordűr-jellegű díszítése mellett például egy fali lámpa keretezéséhez is. Ez a klasszikus mintájú oldalfali díszléc biztosan eleganciát kölcsönöz otthonának.

Dekoratív mennyezeti díszléc falra íves és díszes sarokelemek kombinációja

Ahogyan korábban már írtunk róla, a mennyezeti díszléc falra is rögzíthető, mint oldalfali dekoráció. Amennyiben a mennyezeti díszléc falra kerül beépítésre, szintén több lehetőség áll rendelkezésünkre a dekoráció kialakítására. Az egészen egyszerű díszítés mellett  falra rögzített díszlécet kombinálhatjuk íves és díszes sarokelemekkel is. A mennyezeti díszléc falra ragasztva íves sarokelemekkel kombinálva ízléses keretet adhat egy falilámpának vagy akár tükörnek, festménynek is. Kérem, ismerje meg a mennyezeti stukkó sarokelem és ív kínálatunkat.

Mennyezeti díszléc íves sarokelem

A fenti képen látható mennyezeti díszléc sarokelem íves felhasználható többek között egy dekoratív keret készítéséhez, egyfajta rozettaként a mennyezeti lámpa körül.  Legyen kreatív és válasszon széles mennyezeti díszléc kínálatunkból stílusához illő mennyezeti dekor elemeket!

Oldalfali díszléc sarokelem

A képen látható előregyártott oldalfali díszléc sarokelem felhasználható egy klasszikus stílus jegyében készült dekorációként például egy fali lámpa keretezéséhez is. Ez a letisztult mintájú oldalfali díszléc sarokelem biztosan eleganciát kölcsönöz otthonának.

Tekintse meg képgalériánkat, ahol beépítve szemléltetjük a különféle íveket és sarokelemeket!

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

OLDALFALI, MENNYEZETI DÍSZLÉC, BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI STUKKÓ GYÁRTÁS EGYEDI MÉRETRE!

Mi a teendő, ha Ön egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót szeretne?

Ne feledje, mi stukkó gyártók vagyunk! Örömmel készítjük el az Ön igényeinek megfelelő stukkót. Számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt. Tapasztalt, becsületes stukkógyártó csapatunk örömmel áll az újabb kihívások elé.

 Kérem kattintson a képekre nagyításhoz!

Kérem nézze meg beltéri stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden beltéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.