Holker díszléc, Holkerléc

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

– ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

– biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

– időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

– pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Holker díszléc beépítése videón!

Lakásépítés vagy lakásfelújítás során fantasztikus lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére holker díszléc beépítésével!

Stukkódíszítéssel a felújítás során kifejezheti egyéniségét,  saját stílusára formálhatja lakását. A holker díszléc felhasználása nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy lakásából igazi otthont teremtsen. Az esztétikum mellett a holker díszléc beépítése számos további funkció kialakítását is lehetővé teszi: holker díszléc segítségével kiépíthet többek között rejtett világítást, akár irányított fényű LED spot világítást, de még a függönykarnis eltakarását is megoldhatja egy lépésben ezzel a fantasztikus termékkel. Kérem szánjon rá időt és ismerje meg a számos lehetőséget, melyeket a holker díszléc felhasználása kínál Önnek! Higgye el, megéri!

A videóknak hangjuk is van, kérem kapcsolja be a gépén a hangot!

Holker díszléc továbbgondolva képekben

A holker díszléc több, mint díszes átmenet az oldalfal és a mennyezet között!

Kérem nézze meg az általunk gyártott és beépített holker díszlécekről készült képgalériát! Bátran engedje szabadon fantáziáját és valósítsa meg elképzeléseit lakásának stukkódíszítése során! Mi segítünk Önnek.

A képek nagyíthatók, kérem klikkeljen rájuk!

Holkerléc, Holker díszléc: díszítés és funkció egyben!

Biztos vagyok benne, hogy a videók és képek meggyőzték Önt arról, hogy a holker díszléc már valóban sokkal több, mint díszes átmenet az oldalfal és a mennyezet között! A holkerléc vagy holker díszléc, mostantól a kezdet. Éppen ezért kezdje el megtervezni Ön is lakása helyiségeinek stukkózását ezzel a nagyon egyszerű, de mégis látványos és szép díszítéssel! Természetesen az alap polisztirol díszléc felrakása, beépítése nagyon egyszerű lesz, mert mi minden szükséges elemet biztosítunk Önnek a sikeres, szép kivitelezéshez. Kérem ne feledje, a mi filozófiánk:

 STUKKÓDÍSZÍTÉS EGYSZERŰBBEN, JOBBAN!

A stukkó beépítés folyamata legyen Önnek egyszerűbb és jobb – mi ezért dolgozunk, ez a célunk, a hitvallásunk. Mielőtt a legapróbb részletekig megismertetném Önt a holker díszléc beépítésének lehetőségeivel, kérem engedje meg, hogy a figyelmét kérjem és megmutatom Önnek a holker díszléc nyújtotta csodálatos lehetőségeket!

 MUTATOK 5 MEGOLDÁST HOLKER DÍSZLÉC ALKALMAZÁSÁVAL

 

Holker díszléc, mint karnistakaró díszléc?

Igen! A karnistakaró díszléc méretben és mintázatban teljesen megegyezik az azonos nevű klasszikus holker díszléccel. A karnistakaró díszléc és klasszikus holker díszléc közötti különbség a polisztirol díszlécek ragasztófelületének kialakításában rejlik. A klasszikus holker díszléc felrakása során a stukkót mind az oldalfalon, mind a mennyezeten tudjuk rögzíteni stukkó ragasztó segítségével. A nyílászárók fölött azonban kiesik az oldalfali ragasztófelület, a karnistakaró díszlécet csak a mennyezetre tudjuk rögzíteni. Így  a nyílászárók fölött elhelyezett karnistakaró díszléc formájának lehetővé kell tennie, hogy a díszlécet kellően stabilan tudjuk felrakni. Éppen ezért a karnistakaró díszléc felső, mennyezeti ragasztőfelületét megnöveltük. Higgye el, a karnistakaró díszléc valóban annyira praktikus, mint amilyennek látszik! A karnistakaró díszléc beépítéséről további információkat talál ezen az oldalon lentebb görgetve.

Holker díszléc felrakása led spot beépítésével!

Ön korunk legmodernebb és energiatakarékosabb világítását alakíthatja ki lakásának bármelyik helyiségében LED spotok beépítésével- ráadásul ezt egy lépésben a holker díszléc felrakásával! A holker díszléc felrakása stukkó ragasztó segítségével könnyen és gyorsan kivitelezhető. A LED spotok beépítése a speciálisan erre a célra kifejlesztett holker díszlécbe szintén ennyire egyszerű. További információt arról, hogy zajlik lépésről lépésre a holker díszléc felrakása; hogyan kombinálható a holker díszléc az azonos mintájú LED-es stukkóval; hogyan építhetők be a holker díszlécbe a LED fényforrások, az alábbi linkre kattintva olvashat.

További információ >  LED stukkó választás >

Rejtett világítás, hangulatvilágítás holkerléc beépítésével

Még mindig a holkerléc, azaz sarok díszléc felhasználásának további lehetőségeit szeretném bemutatni Önnek.  A LED spotok beépítése mellett  a rejtett világítás díszlécek lehetővé teszik LED szalagok felhasználásával akár hangulatvilágítás kiépítését is.  Gondoljon csak bele, mennyi lehetőséget kínál, hogy a holkerléc a klasszikus dekorfunkció mellett egyúttal a hangulatos rejtett világítást is megoldja! Ez a típusú holkerléc speciálisan rejtett világítás kialakítására lett kifejlesztve.  A rejtett világítás ugyanis egyre elterjedtebb napjainkban. Nem csoda, hiszen a hangulatvilágítás, egy reflektáló felületről visszaverődő, szemet pihentető, kellemes érzést keltő, lágy fény, melyet elsősorban nappali és hálószoba világításához használnak. Ezt a páratlan lehetőséget érdemes Önnek is megismerni! A rejtett világítás holker léccel való kiépítésének lehetőségeiről mindent elmondok és megmutatok Önnek weboldalunkon.

További információ >  LED stukkó választás >

Holkerléc, Rejtett világítás és led spot

Ha már holkerléc és LED világítás, akkor kombi profil! Legújabb szériatermékeink a kombi holkerlécek egyszerre teszik lehetővé irányított LED spot világítás és hangulatos rejtett világítás kiépítését. Fejlesztő csapatunk célja egy olyan holkerléc megalkotása volt, mely egyesíti magában a stílust és funkciót, anélkül, hogy Önnek kompromisszumokat kellene kötnie. Az alapos és pontos tervezésnek köszönhetően a kombi díszléc megmaradt holker díszlécnek, miközben minden eddig ismertetett világítási funkciót is betölt egyidejűleg. Mindehhez egy széles minta- és méretválaszték társul. A klasszikus holkerléc tehát sokkal több, mint gondolná. Az új generációs holkerléc modern, többfunkciós, de még mindig stílusos és dekoratív! Éppen ezért Önnek is érdemes megismernie ezt a sokoldalú holker díszlécet! A ‘tovább információ’ feliratra kattintva megnézheti, hogy az esztétikus LED világítás funkció mellet mennyi mindenre gondoltunk a holkerléc tervezése közben, hogy a díszléc felrakása praktikus és gyorsan kivitelezhető legyen! Tudjon meg többet a holkerléc kínálta világítási lehetőségekről!

További információ >  LED stukkó választás >

Holkerléc, mint led mennyezeti lámpa

A LED világítás kiépítésére alkalmas holkerléc felhasználásával készül egyik legkedveltebb termékünk, a LED mennyezeti lámpa. A LED mennyezeti lámpa egyszerű, mégis nagyszerű termék, melyet üzemünkben beépítésre készre szerelünk. Rejtett világítás kiépítésére alkalmas holkerlécből és annak sarokelmeiből legyártjuk a LED mennyezeti lámpát, beépítjük a LED szalagokat a hangulatvilágításhoz, valamint az energiatakarékos direkt világításhoz a LED spotkat is! Önnek a helyszínen  csak rögzítenie kell a LED mennyezeti lámpát polisztirol ragasztóval.  A polisztirol ragasztó természetesen szintén megvásárolható webáruházunkban.
Tudjon meg többet erről a szép és energiatakarékos LED mennyezeti lámpáról!

További információ >  LED mennyezeti lámpa választás >

Holker díszléc vágása, felrakása Mester díszléc,- és stukkó ragasztóval - a komplett holkerléc termékcsalád előnyei

Holker díszléc azonos mintázattal különböző méretekben, sarokelemekkel és egyéb kiegészítőkkel – a komplett megoldás

 

Üzemünkben számtalan mintával készül holker díszléc, így Ön kiválaszthatja az ízlésének leginkább megfelelő polisztirol díszlécet webáruházunkban. Minden holker díszléc termékünk termékoldalán számos kiegészítő terméket is kínálunk Önnek a gyors és egyszerű kivitelezéshez. Nálunk a holker díszléc tehát nem egyetlen termék, hanem egy teljes holker díszléc termékcsalád.

Szeretnék még néhány lényeges dologról írni Önnek, amiről  mindenképpen tudnia kell a holker léc kiválasztáshoz, vágásához, ragasztásához és beépítéséhez:

  • Azonos mintázattal három különböző méretű  holker díszlécet gyártunk szériatermékként. Miért fontos az azonos mintájú,de különböző méretű holkerléc? A kisebb alapterületű vagy alacsonyabb belmagasságú helyiségekbe érdemes ugyanis egy alacsonyabb holker díszlécet választani, míg a nagyobb alapterületű vagy magasabb helyiségekbe egy nagyobb díszlécet. Az azonos mintájú, ám több, különböző méretben gyártott holker díszlécek lehetővé teszik, hogy  egységesen díszítse otthonát.
  • A különböző méretű holker díszlécek ráadásul szériatermékként kaphatók webáruházunkban. Miért jó ez Önnek? Azért, mert a kiválasztott holker díszléc raktárkészletről gyorsan postázható. A holker díszléc szállítási ideje így minimális,  nem kell heteket vagy hónapokat várnia, hogy elkezdhesse a díszléc beépítését és végre befejezhesse az építkezést, felújítást.
  • A holkerléc beépítésének megkönnyítéséhez szintén szériatermékként kínálunk előre gyártott külső,- és belső sarokelemeket. A holker díszléc vágása egy apró fogazatú fűrésszel könnyedén megoldható. A sarokelemeket pedig már készen szállítjuk, így Önnek a helyszínen csak  rögzítenie kell Mester díszléc és stukkó ragasztó segítségével. A Mester díszléc és stukkó ragasztót csak fel kell hordani a sarokelemek ragasztófelületére, majd a sarkokat rögzíteni a mennyezeten, valamint oldalfalon. A díszléc mérete vágása után ugyanígy rögzíthető a holkerléc is.  A holker díszléc sarokelmei egyrészt tehát praktikus, másrészt gyors kivitelezést tesznek lehetővé.
  • A holker léc termékcsaládok nélkülözhetetlen eleme a profilsimító. A holker léc profilsimítója egy apró, mégis briliáns termék, mely lehetővé teszi a minőségi kivitelezést – akár szakember segítsége nélkül is! A holker díszléc vágása után felvisszük a ragasztófelületre a Mester díszléc és stukkó ragasztót. Nagyon fontos, hogy a díszlécek toldására is kerüljön díszléc ragasztó. Miután a díszléceket a toldásnál összeillesztettük, a profilsimító segítségéve egy pillanat alatt el tudjuk távolítani a kitüremkedő, fölösleges stukkó ragasztót. Webáruházunkban minden díszléc termékoldalán társított termékként megtalálja a profilsimítót és a Mester díszléc és stukkó ragasztót is.
  • A holker díszléc termékcsalád kiemelten fontos tagja a karnistakaró díszléc. A karnistakaró díszléc vágása és felrakása megegyezik a klasszikus díszléc beépítésével. A karnistakaró díszléc méretben és mintában tökéletesen megegyezik az azonos nevű klasszikus díszléccel. Természetesen a karnistakaró díszléc külső és belső sarokelmei is szériatermékként kaphatók webáruházunkban.

Mutatok Önnek egy összeállítást képekkel, mely részletesen bemutatja holker díszléc termékcsaládunkat.

Azonos mintázatú, de különböző méretű holker díszlécek

Kérem, ismerje meg az azonos mintázatú, de eltérő méretű holker díszléc kínálatunkat. Mint azt korábban említettem, a kiválasztott mintájú holker díszléc magasságát az adott helyiség határozza meg. Annak érdekében, hogy el tudja dönteni, melyik holker díszléc felrakása lenne ideális az Ön otthonában, készítettünk egy szemléltető példát.

Holker díszléc

A képen látható holker díszléc a legkisebb a 3 azonos mintájú holkerléc közül. Az alacsony  holker díszléc beépítését elsősorban kisebb alapterületű vagy alacsony belmagasságú  helyiségek stukkózásához javasoljuk, mint például fürdőszoba vagy tároló helyiségek.

Holker díszléc

A képen látható holker díszléc a középső méretű a 3 azonos mintájú díszléc közül.  A közepes méretre gyártott holker díszléc beépítését normál alapterületű és belmagasságú helyiségek stukkózásához javasoljuk, mint például konyha, étkező vagy hálószobák.

Holker díszléc

A fenti képen látható holker díszléc a legnagyobb a 3 különböző méretű díszléc közül. Ezt a holker díszlécet nagy alapterületű és belmagasságú helyiségek stukkózásához javasoljuk, mint például régi építésű polgári lakások, de remekül illik egy tágas nappaliba is.

Mindhárom méretű holker díszléchez szériatermékként gyártunk külső és belső sarokléceket, valamint praktikus profilsimítót.

Kérem, ismerje meg a sarokelemek és a profilsimító alkalmazásának előnyeit.

Holker díszléc külső sarokelem

A képen előre gyártott külső sarokelem  látható. Holker díszléc felrakása során az igényes kivitelezéshez nagy segítséget nyújt Önnek a külső sarokelem használata.

Holker díszléc belső sarokelem

A képen előre gyártott belső sarokelem  látható. Holker díszléc felrakása során nincs szüksége szakemberre, csupán be kell ragasztania a sarokba az előre gyártott belső sarokelemeket.

Holker díszléc profilsimító

Holker díszléc felrakásakor az illesztéseknél, toldásoknál kitüremkedett stukkó ragasztó pillantok alatt elsimítható ezzel a praktikus termékkel. A toldások így festés után sem fognak látszani!

Mutatok Önnek egy képgalériát, kérem nézze meg a sarokelemek beépítését!

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!
Karnistakaró díszléc

 

A holker díszléc mellé karnistakaró díszléc is készül üzemünkben. A holker díszléc ragasztó felületét kiszélesítettük, hiszen a karnistakaró léc csak egy felületen ragasztható, mivel csak a mennyezettel találkozik, az oldalfallal nem.  A karnistakaró díszléc széles ragasztó felülete biztosítja a karnistakaró díszléc maximális tartását. A karnistakaró díszléc az Ön által kiválasztott holkerléc termékoldalán található, betársítva minden kiegészítő termékkel együtt. Így Ön könnyedén megtalálja a holkerléc beépítéshez szükséges kiegészítőelemeket.

A karnistakaró díszléchez szériatermékként gyártunk külső és belső sarokléceket.

Karnistakaró díszléc

A holker léchez méretben is mintában pontosan illő, megnövelt felületű karnistakaró díszléc lehetővé teszi a függönysín eltakarását.

Sarok díszléc

A karnistakaró díszléchez szériatermékként gyártunk külső sarok díszlécet, sarokelemet, mely meggyorsítja a helyszíni beépítést.

Sarok díszléc

A karnistakaró díszléchez szériatermékként gyártunk belső sarok díszlécet, sarokelemet, mely leegyszerűsíti a helyszíni beépítést.

 Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Holkerléc, beltéri és kültéri stukkó gyártás egyedi méretre!

Ön szeretne egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót?

Ne feledje mi stukkó gyártók vagyunk, és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő stukkót, számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt. >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt. Tapasztalt, becsületes stukkógyártó csapatunk örömmel áll az újabb kihívások elé.

 Kérem kattintson a képekre nagyításhoz!

Kérem nézze meg beltéri stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden beltéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.