Betekintés

Miért válasszon minket?

Csapatunk büszke arra, hogy a magas minőségi elvárásoknak és a bátor innovációknak köszönhetően az ország vezető stukkógyártói vagyunk.

A legmodernebb számítógépek által vezérelt gépeinkkel a legköltséghatékonyabban, tizedmilliméter pontossággal gyártjuk stukkó elemeinket. Arra törekszünk, hogy polisztirol stukkó termékeinket olyan elemekből gyártsuk és a jövőben olyan elemekkel egészítsük ki, melyek beépítésével a kivitelezés a legegyszerűbbé válik. A polisztirol stukkók mintájában és méretében megegyező kiegészítő elemeket, például sarokelemeket, végelemeket is kínálunk, melyek úgynevezett termékcsaládokat alkotnak. A stukkó termékcsalád egy olyan egymásra épülő és egymást kiegészítő rendszer, mely az épületdíszítést jelentős mértékben megkönnyíti, ezzel időt, energiát és pénzt spórolva.

Elhivatottak vagyunk a technikai újítások iránt

A stukkók piaca folyamatosan, dinamikusan fejlődik és ezzel mi lépést tartunk. Piacvezető szerepünket biztosítják a folyamatos minőségbiztosítási ellenőrzések, munkatársaink innovatív gondolkodásmódja, átlagon felüli szaktudása és a csoportos üzemi munkák, ahol vásárlóink visszajelzéseit, tapasztalatait alapul véve a termékfejlesztésekben gondolkodunk.

A LED világítás egy lendületesen fejlődő ágazat a világítás piacán. Egyre többen élvezik a LED világítás előnyeit otthonaik világítás kialakításánál. Nem meglepő, hiszen a LED felhasználási köre sokrétű és rendkívül energiatakarékos világítás építhető ki használatukkal. Vezető stukkó vállalatként termékfejlesztési ötleteink széles köre irányul a LED és LED spot világítás kialakítására azzal a céllal, hogy a vásárlóink egyedi igényeit kielégítsük.

Mit biztosítunk Önnek?

Nem adunk esélyt a hibáknak! Nagy figyelmet fordítunk a stukkógyártásnál a tökéletes kivitelezésre. Magasan képzett szakembereink mérnöki precizitással dolgoznak tizedmilliméter pontossággal.

Garanciát vállalunk a minőségre. Gyártástól a végfelhasználásig nyomon követjük termékeink életútját, így biztosan a lehető legjobb minőségű polisztirol stukkó termékeket fogja megkapni. Bármilyen kérdésére tudunk válaszolni, ha pedig szükséges, segítjük Önt.

Megvalósításra törekvő csapat vagyunk

Minden olyan polisztirol stukkó, melyet az Ön igényeihez készítünk el, egyedi terméknek minősül. Így szó szerint álmai valósulnak meg otthona díszítőelemeiben, az Ön igényeinek maximális megelégedésére. Méltán lehet büszke, mikor csodálják otthonát az egyedi megoldásoknak köszönhetően.

Gyártási és logisztikai rendszerünknek köszönhetően tudni fogja, hogy az egyedi stukkó elemei gyártása milyen fázisban van. Biztos lehet abban, hogy a megfelelő minőségben, mennyiségben és megfelelő időpontban az Ön rendelkezésére fog állni.

A legújabb stukkó fejlesztéseket tőlünk, első kézből kapja meg

Céljaink: Új polisztirol stukkó termékekre, innovációra törekszünk és arra, hogy továbbra is nyitottak legyünk a technológiai újításokra.

Ne keressen tovább! Nálunk teljes körű kiszolgálást kap! Minden munkatársunk azért dolgozik, hogy otthona szebb legyen. Fontos számunkra, hogy magas szintű kiszolgálást és segítséget biztosítsunk Önnek az érdeklődéstől a beépítésig.

Frissen felújított mintaboltunkban megismerkedhet magas minőségű polisztirol stukkó kínálatunkkal, a LED világítás kiépítésével, élőben láthatja, foghatja otthona leendő díszítőelemeit. Nálunk meggyőződhet arról, hogy a minőség valóban kézzel fogható.

A polisztirol betűk segítségével kirakhatunk feliratok melyen önállóan megállnak a polcon vagy az íróasztalon, de a dekorációs betűk falra ragasztva is remekül mutatnak.