Ablakpárkány

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

  • ötleteket meríthet, tervezhet szabadon
  • biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg
  • időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel
  • pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Ablak párkány, ablak könyöklő

A megfelelő ablakpárkány kiválasztásakor több szempontot is figyelme kell vinni:

  • Hány darab ablakpárkány szükséges
  • Milyen széles ablakkönyöklő illik a kávába?
  • Milyen mély legyen az ablakpárkány?
  • Illik e a kiválasztott ablakpárkány a homlokzat teljes képéhez?

Ezekre a kérdésekre a továbbiakban részletesen kitérünk. Első lépésként azonban azt kell eldöntenie, hogy egy komplett ablakpárkányt keres vagy egy már meglévő, korábban beépített ablakkönyöklőt szeretne egy párkányléccel díszíteni?

Komplett kültéri párkány

A komplett kültéri párkány magában foglalja a kávába mélyedő ablakkönyöklőt és az alatta lévő díszes párkénylécet is. A komplett kültéri párkány extrudált polisztirolhabból (XPS) készül. Üzemünkben minden komplett kültéri párkányt élvédővel, üveghálóval és több rétegű kéregbevonattal látunk el. Ennek a gyártási technológiának köszönhetően minden komplett kültéri párkány ellenáll a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben is. A kültéri párkány tehát valóban egy komplett megoldást biztosít Önnek. A következőkben részletes információkat olvashat arról, hogy válassza ki a megfelelő komplett kültéri párkányt.

Ablakpárkányok, Párkánylécek

A már meglévő ablakpárkányok díszítésére kiválóan alkalmasak a  polisztirolból készült, gyantával és kvarchomokkal kérgesített párkánylécek. A párkánylécek több mintázattal kaphatók webáruházunkban, így biztosan Ön is megtalálja a homlokzathoz stílusban leginkább illőt. A párkányléc tartozékaként szériatermékként kínáljuk méretben és mintában azonos  jobb és bal oldali végelemeket is, melyek segítségével lezárhatja a párkánylécet és teljes keretet adhat a már meglévő műanyag, fém vagy kőből készült ablakpárkánynak. A komplett kültéri ablakpárkányok bemutatása alatt további információkat talál a párkánylécekről. Tudjon meg többet a kültéri párkánylécek rejtette díszítési lehetőségekről!

Ablakdíszítés polisztirol sutkkóval.

Komplett kültéri párkány

A homlokzat az épület arca, a tulajdonos névjegykártyája.  Éppen ezért kiemelten fontos, hogy az ablakdíszítéshez felhasznált kültéri párkány valóban passzoljon az épület jellegéhez és megfeleljen az Ön ízlésének. Webáruházunkban több, mint 170 kültéri ablak párkény terméket kínálunk ablakdíszítéshez. Önnek csupán ki kell választania a megfelelő kávaszélességet és kávamélységet, majd az ízlésének megfelelő kültéri párkány mintáját. Kültéri párkány termékeinket 3 különböző mintázattal gyártjuk. Vágjon bele ebbe az izgalmas feladatba, az ablakdíszítés tervezésébe! Ne feledje, a jól megválasztott kültéri párkány hosszú éveken át díszíti majd háza ablakait.

Ablakpárkányok kávaszélesség szerint

Ablakdíszítés tervezése során, az ablakpárkányok mintájának kiválasztása előtt mindenképpen foglalkozni kell az ablakpárkányok méretével. A megfelelő ablakpárkányok kiválasztásához először meg kell határoznia a káva szélességét. Webáruházunkban méret szerinti kategóriákba soroltuk az 570-1520 mm közötti kávaszélességhez illő ablakpárkányokat.

 

Ablakpárkány választás >

Ablakpárkány díszítésének első lépése a felmérés.

Ablakkönyöklők kávamélység szerint

Az ablakkönyöklők kiválasztásakor  a kávaszélesség meghatározása után döntenünk kell az ablakkönyöklők kívánt mélységéről. Az ablakkönyöklők 3 különböző mélységgel kaphatók webáruházunkban. Választhat 150 mm, 200 mm és 250 mm mély ablakkönyöklők közül. Ha a káva valamivel keskenyebb lenne, az ablakkönyöklők mélységét a helyszínen, a beépítés előtt egy apró fogazatú fűrész segítségével könnyedén méretre szabhatja. Természetesen mindhárom mélységű ablakkönyöklő kapható különböző mintázattal és szélességgel.

Ablakpárkány választás >

Ablakok díszítőeleme az ablakpárkány, melyeket szintén polisztirol díszítőelemekkel oldhatunk meg.

Ablakpárkányok, Párkánylécek

Már meglévő műanyag, kő vagy fém ablakpárkányok díszítését is könnyedén megoldhatja  polisztirol párkánylécek beépítésével. A párkánylécek meglévő ablakpárkányok díszítéséhez több különböző méretben és mintázatban kaphatók webáruházunkban. Természetesen a párkánylécek mindegyike rendelkezi vízorral, azaz az esővíz elvezetésére való horonnyal. A párkányléceket csakúgy, mint a komplett ablakpárkányokat üzemünkben több rétegben kérgesítjük. Így a párkánylécek ellenállóak a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben is. A párkánylécek kiegészítőjeként szériatermékként kínálunk jobb és bal oldali végelemeket az  ablakpárkány díszítésének lezárásához.

Ablakpárkány választás >

Szép homlokzatok, kültéri stukkóminták

Önnek feltétlenül látnia kell a homlokzat stukkózásának további lehetőségeit! Most mutatok három nagyon fontos területet, amelyeket a homlokzat stukkódíszítésnél ismernie kell. Ezek a stukkóminták számtalan alternatívát kínálnak homlokzatdíszítésre, szép homlokzatok kivitelezésére. Kérem, tervezze meg saját otthona homlokzatdíszítését!

1. ablakstukkó

Csúcsos ablak stukkó.
Webáruházunkban számos ablakdíszt és ablak stukkót kínálunk homlokzatdíszítéshez szériatermékként.

A különböző formájú és mintázatú komplett ablak stukkó és  ablakdísz termékeinket a kávaszélességhez igazítottuk. 57 és 152 cm között az összes kávaszélességhez megtalálja webáruházunkban a méretben illő ablak stukkót.
Önnek csupán ki kell választania a megfelelő kávaméretet, majd az ízlésének megfelelő ablak stukkó formáját és mintáját.

Vágjon bele ebbe az izgalmas feladatba, a homlokzatdíszítés tervezésébe!
Kérem ne feledje, a jól megválasztott ablak stukkó, ablakdísz megkönnyíti a kivitelezést és örökké díszíti majd háza homlokzatát.

További információ >    Kültéristukkó választás >

2. Dísztégla, kváderkő

Dísztéglákkal díszített homlokzat.
A homlokzatdíszítés lezárása a kváderkövek felragasztása nélkül nem lehet teljes.

Homlokzatdíszítés során ne feledkezzen meg a ház sarkainak díszítéséről. A falból kiemelkedő kváderkövek, más néven dísztéglák évszázadok óta díszítik a homlokzatokat. Azonban volt, hogy a dísztéglák komoly funkciókat láttak el. Gondoljon bele…

További információ >     Kváderkő választás >

 

3. Oszlop, oszloptalp, oszloptest és oszlopfő stukkódíszítése

Oszlopok az építészet remekművei.

Oszlopok: ma is csodáljuk az ión, a dór, vagy a korinthoszi oszlopokat! Fantasztikus erőt sugallnak, ahogy tartják a rájuk rakott terhet, akár több emeletet is! Bánjunk tehát velük kellő tisztelettel, díszítsük őket gondosan.
Ön fantasztikus lehetőségeket alkalmazhat az épületdíszítés területén, ha az oszlopok stukkózásának lehetőségét megismeri és alkalmazza.

A videónak hangja is van, kérem kapcsolja be a gépén a hangot!

További információ >    Oszlop választás >

Kültéri és beltéri stukkó gyártás egyedi méretre!

Ön szeretne egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő stukkót, számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt. >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt, tapasztalt és becsületes stukkógyártó csapatunk őrömmel áll a kihívások elé.

A képekre kérem kattintson a nagyításhoz!

Kérem nézze meg kültéri stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden kültéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.