Homlokzati stukkó

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

  • ötleteket meríthet, tervezhet szabadon
  • biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg
  • időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel
  • pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Homlokzatdíszítés, homlokzati stukkó, homlokzati díszléc

Homlokzatdíszítéskor a legelső gondolatunk az ablakok díszítése. Fordítson kellő figyelmet a homlokzati stukkó választásakor, hiszen ahogy a szem a lélek tükre, úgy az épületeké az ablakok. Előre gyártott natúr és kérgesített felületű homlokzati díszléc, timpanon, ablakpárkány, sordísz elemeket kínálunk Önnek, melyekből könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit.

A különböző kültéri ablakdíszek számtalan alternatívát kínálnak homlokzatdíszítésre, szép homlokzatok kivitelezésére. Merítsen ihletet az alábbi képeken látható ablakdíszítés és kültéri stukkómintákból, majd tervezze meg Ön saját otthona homlokzatdíszítését!

A képek kattintással nagyíthatóak!

Szeretné, ha az Ön háza lenne a legszebb?

Mi sem egyszerűbb ennél! A megfelelő homlokzati díszléc kiválasztása után Önnek csak néhány mozdulattal rögzítenie kell a terméket a homlokzatra. A következőkben mutatott összes homlokzati elem extrudált polisztirolból (XPS) készül és üzemi körülmények között kerül kérgesítésre. A kérgesítés során az összes ablakkeret dísz egy több rétegből álló műgyanta-kvarchomok bevonatot kap. Ennek a bevonatnak köszönhetően a homlokzati díszléc ellenáll a mechanikai sérüléseknek, így hosszú éveken át ékes dísze lesz háza homlokzatának. Az ablakkeret dísz polisztirol alapanyaga pedig további előnyöket biztosít Önnek: a zárt cellaszerkezetnek köszönhetően egyik ablakkeret dísz sem vesz fel nedvességet, így alkalmasak kültéri használatra. Hőszigetelő hatásának köszönhetően a polisztirol ablakkeret dísz ráadásul meggátolja a hőhidak kialakulását is! Egy jól megválasztott homlokzati díszléc tehát nem csupán stílus dísze a ház homlokzatának, de az alapanyagnak és a kérgesítésnek köszönhetően funkcionálisan is hozzájárul a minőségi kivitelezéshez.

Homlokzat és nyílászárók díszítése stukkóval

Osztópárkány, mint homlokzati díszítőelem

Az osztópárkányok megjelenésének elsősorban funkcionális oka volt az építészetben, azonban napjainkban esztétikai elemmé vált. Osztópárkánnyal két szintet, emeletet határolhat el, magasabb homlokzatú épületet is feloszthat optikailag.  Alacsony épületek esetében függőleges párkányokkal célszerű felosztani az épületet, így a homlokzat díszítése mellett optikailag megnyújtja a homlokzatot. Osztópárkányokkal keretet készíthet homlokzatán, melyeket rozettákkal tehet még egyedibbé. Tekintse meg a homlokzat díszítésére kínált kültéri stukkó termékeinket is, hiszen a lehetőségei tárháza igazán nagy, megéri számba venni a lehetőségeket! Letisztult megjelenésért keretezze körbe ablakait egy azonos mintázatú díszléccel. Amennyiben egyedibb megjelenést szeretne a homlokzatnak az ablakkáva két oldalát ablak díszléccel és sordíszekkel díszítse. Az ablak felső homlokzati részét, ebben az esetben timpanonnal vagy erre a célra gyártott díszléccel és ékkővel varázsolhatja egyedivé. Az ablak könyöklőjéről sem szabad megfeledkezni, hiszen ablakpárkány beépítésével lesz igazán egységes a homlokzatdíszítés. Tegye egyedivé otthona homlokzatát! Nincs más teendője, mint első lépésként megtervezni, majd valóra váltani homlokzati stukkó és ajtó díszléc kínálatunkkal.

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!
Homlokzati díszléc, stukkó felhelyeselése ablak díszítéshez.

Ablakok keretezése azonos mintázatú ablak díszléccel

Letisztult megjelenésért keretezze körbe ablakait azonos mintázatú homlokzati stukkóval. Ablak díszléc termékeink különféle nyílászárók keretezésére szolgálnak, legyen szó ajtó vagy ablakkeret készítéséről. Az ablak díszlécek könnyed polisztirolból készülnek, ezáltal a homlokzati stukkók könnyen felragaszthatóak, méretre vághatóak. A gyanta és kvarchomok bevonatnak köszönhetően pedig védettek a mechanikai sérülésektől. A gyors és könnyű munkálatokért a homlokzati stukkó mintájában megegyező elemeket, sarokelemet, díszléc végelemet, ékelemeket is kínálunk Önnek.
Tekintsen meg ízelítőül néhány ablakkeretezésére szolgáló ablak díszlécet kínálatunkból.

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!
Homlokzati díszlécek, stukkók ablak és homlokzat díszítéshez.

Homlokzati díszléc, homlokzat stukkó

Amennyiben eldöntötte, hogy az ablakkáva jobb és bal oldalát azonos mintázatú díszléccel díszíti, felmerül Önben a kérdés, hogy az ablak felső részét, más néven szemöldökét milyen módon díszítse. Erre nyújtanak megoldást a homlokzati díszlécek. Homlokzati díszléceket kérgesített és natúr kivitelben is kínáljuk Önnek, melyekhez végelemeket és ékelemeket is gyártunk a könnyű és gyors kivitelezés érdekében.
Kérem, ismerjen meg egy ablakszemöldök beépítésére szolgáló homlokzatstukkó termékcsaládot.

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!
Ablakkeret díszítésének kivitelezése díszlécekkel.

ABLAK DÍSZLÉC, KÜLTÉRI ABLAKDÍSZ

Amennyiben az ablakkáva két oldalát díszíti azonos mintázatú ablak díszléccel, egyedibb megjelenésért díszítse homlokzatát sordíszekkel. A sordísz az ablak díszléc kiegészítőjeként kedvelt, kisebb kültéri ablakdísz. A sordíszekkel a káva jobb és bal oldalát díszítheti, melyekkel megtöri a léc folytonosságát egy-egy díszesebb mintázatú ablakdísz beépítésével. Az ablak díszléc és a sordísz szélessége megegyezik. Webáruházunkban egy helyen az Ön által kiválasztott díszléc alatt több különböző mintázatú sordísz közül választhatja ki az Ön stílusának leginkább megfelelő elemeket. A sordíszek csakúgy, mint az ablak díszlécek szériatermékként gyártódnak, így raktárkészletről akár azonnal hozzájuthat stukkójához. Váltsa valóra elképzelését és legyen büszke otthonára!

Tekintse meg képgalériánkat, ahol szemléltetünk Önnel néhány azonos szélességű sordíszt és ablak díszlécet kínálatunkból.

Ablak díszléc választás >

Ízelítő az ablak díszléc és kültéri ablakdísz kínálatunkból

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!
Ablakok díszítőeleme az ablakpárkány, melyeket szintén polisztirol díszítőelemekkel oldhatunk meg.

Ablakpárkány, párkány lécek

Már meglévő műanyag, kő vagy fém ablakpárkányok díszítését is könnyedén megoldhatja  polisztirol párkánylécek beépítésével. A párkánylécek meglévő ablakpárkányok díszítéséhez több különböző méretben és mintázatban kaphatók webáruházunkban. Természetesen a párkánylécek mindegyike rendelkezi vízorral, azaz az esővíz elvezetésére való horonnyal. A párkányléceket csakúgy, mint a komplett ablakpárkányokat üzemünkben több rétegben kérgesítjük. Így a párkánylécek ellenállóak a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben is. A párkánylécek kiegészítőjeként szériatermékként kínálunk jobb és bal oldali végelemeket az  ablakpárkány díszítésének lezárásához.

Ablakpárkány választás >

A képek nagyíthatóak!

Ablakok díszítése hajlítható, íves díszlécekkel.

Ívre hajlítható homlokzati stukkó az igazán különleges megjelenésért

Homlokzati stukkók lehetővé teszik a különféle ívek kialakítását is! Kültéri homlokzati díszléceinkhez azonos mintázatú és méretű külső és belső ívre hajlítható díszléceket is gyártunk.
Ívre hajlítható stukkók 2 méteres szálakban kaphatóak és azonos alapanyagból készülnek, mint a nem hajlítható változatuk. A hajlítható díszléceken a gépi irdalásnak köszönhetően egységes távolságú és mélységű vágások találhatóak, így nem kell attól tartania, hogy nem tud egységes ívet hajlítani a homlokzati stukkókkal.

 Ívre hajlítható homlokzati stukkó választás >

Kérem, kattintson a képekre a nagyításhoz!

Szép homlokzatok, kültéri stukkóminták

Feltétlen látnia kell a homlokzat stukkózásának további lehetőségeit is! Mutatok Önnek négy nagyon fontos területet, amelyeket a homlokzat stukkódíszítésnél ismernie kell. Ezek a stukkóminták számtalan alternatívát kínálnak homlokzatdíszítésre, szép homlokzatok kivitelezésére. Tervezze meg saját otthona homlokzatdíszítését!

Videóinkhoz hanganyag is társul. Kérem, hallgassa végig!

Amint a fenti videókon is látta, polisztirolból készült ablakdísz, stukkó felrakása nem nagy ördöngösség. Technikai fejlesztéseink eredményeképpen örömmel mutatjuk be Önnek praktikus homlokzati díszítőelemeket, melyek számtalan lehetőséget kínálnak Önnek, saját egyéniségének kifejezésére háza homlokzatának díszítésekor. Kérem, szánjon rá idő és ismerje meg ezeket a fantasztikus homlokzati díszítőelemeket. Higgye el, megéri!

1. ablakpárkány, kültéri párkány

Ablakdíszítés polisztirol sutkkóval.

Válasszon ablak díszléccel harmonizáló ablakpárkány stukkót az igazán egységes homlokzatdíszítésért! Polisztirolból készült ablakpárkány stukkók az anyaguknak köszönhetően jó hőszigetelők, ezáltal megakadályozzák a hőhíd kialakulását az ablakok körül. Előregyártott, felületkezelt komplett párkányok biztosítják Önnek a könnyű beépítést. Internetes áruházunkban kávaméret szerint csoportosítjuk az ablak stukkó kínálatunkat, így nincs más teendője, mint lemérni ablakai kávaszélességét és a megfelelő kategóriából kiválasztani az Önnek leginkább tetsző kültéri párkány elemeket.

 

További információ >     Ablakpárkány választás >

2. ABLAKKERET KÉSZÍTÉS KÁVATAKARÁSSAL

Ajtók, ablakok kávatakarásának kivitelezése díszlécekkel

Ablakkeret készítés során nem szabad megfeledkeznünk a kávatakarásról sem! Polisztirolból gyártott homlokzati L-profiljaink segítségével egy lépésben végezheti el az ablakkeret készítését és a káva takarását is. Az ablakkeret készítéshez felhasznált L-profilok a polisztirol alapanyagnak köszönhetően hozzájárulnak háza hőszigeteléséhez is; sőt, megakadályozzák az ablakok körüli hőhidak képződését. Az ablakkeret készítés során tehát Ön egyetlen termék beépítésével 2 munkamenetet is el tud végezni: az ablakkeret díszítését és a kávatakarást is! Az ablakkeret készítésre és kávatakarásra alkalmas L-profiljainkat több méretben kínáljuk szériatermékként. Önnek csak ki kell választania a megfelelő kávamélységet és a kívánt mintát.

Ablak stukkó, ajtó díszléc választás >

3. Dísztégla, kváderkő

Dísztéglákkal díszített homlokzat.

A homlokzatdíszítés lezárása a kváderkövek felragasztása nélkül nem lehet teljes.

Homlokzatdíszítés során ne feledkezzen meg a ház sarkainak díszítéséről. A falból kiemelkedő kváderkövek, más néven, dísztéglák évszázadok óta díszítik a homlokzatokat. 2 méret és 5 különböző felületű dísztégla közül választhat. Web áruházunkban kérgesített, bőrhengeres és natúr felületű dísztégla közül választhatja ki az Ön háza stílusához leginkább megfelelő homlokzatdíszítő elemet.
Kérgesített dísztégla műgyanta és osztályozott kvarchomok szemcsék rétegeiből létrejött kemény felülettel bevont kváderkő, mely időtálló, mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló borítást tesz lehetővé. Bőrhengeres dísztégla rusztikus hatást kelt, melynek felülete a polisztirol lapragasztó hatására kemény felületű, ezáltal a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben is ellenálló borítást ad a kváderkőnek. Natúr, kezeletlen felületű dísztégla sérülékeny, így a dísztégla beépítésekor a helyszínen feltétlen szükséges a felületkezelésük.

További információ >     Kváderkő választás >

4. Oszlop, oszloptalp, oszloptest és oszlopfő stukkódíszítése

Oszlopok: ma is csodáljuk az ión, a dór, vagy a korinthoszi oszlopokat! Fantasztikus erőt sugallnak, ahogy tartják a rájuk rakott terhet, akár több emeletet is! Bánjunk tehát velük kellő tisztelettel, díszítsük őket gondosan.
Ön fantasztikus lehetőségeket alkalmazhat az épületdíszítés területén, ha az oszlopok stukkózásának lehetőségét megismeri és alkalmazza.

A videónak hangja is van, kérem kapcsolja be a gépén a hangot!

További információ >    Oszlop választás >

 

Ön szeretne egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő stukkót, számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt. >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt, tapasztalt és becsületes stukkógyártó csapatunk őrömmel áll a kihívások elé.

A képekre kérem kattintson a nagyításhoz!

Kérem nézze meg kültéri stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden kültéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.