Ablak stukkó, Ablakdísz

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

  • ötleteket meríthet, tervezhet szabadon
  • biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg
  • időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel
  • pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Ablakdísz, homlokzati díszítőelemek, stukkó felrakása videón

Ön is abban a tévhitben él, hogy az ablakdísz, homlokzati díszítőelemek, stukkó felrakása körülményes és bonyolult feladat? Kérem, engedje meg, hogy meggyőzzük ennek ellenkezőjéről: minden általunk gyártott, polisztirolból készült ablakdísz, homlokzati díszítőelem és stukkó felrakása percek alatt, könnyedén kivitelezhető. Győződjön meg róla saját szemével!

Videóinkhoz hanganyag is társul, kérem, hallgassa végig!

Amint a fenti videókon is látta, a polisztirolból készült ablakdísz, stukkó felrakása nem nagy ördöngösség. Technikai fejlesztéseink eredményeképpen örömmel mutatjuk be Önnek a praktikus homlokzati díszítőelemeket, melyek számtalan lehetőséget kínálnak Önnek, saját egyéniségének kifejezésére háza homlokzatának díszítésekor. Kérem, szánjon rá időt és ismerje meg ezeket a fantasztikus homlokzati díszítőelemeket. Higgye el, megéri!

Szép homlokzatok, kültéri stukkóminták

A különböző kültéri stukkóminták számtalan alternatívát kínálnak homlokzatdíszítésre, szép homlokzatok kivitelezésére. Merítsen ihletet az alábbi képeken látható szép homlokzatokból, kültéri stukkómintákból és tervezze meg saját otthona homlokzatdíszítését!

A képek kattintással nagyíthatóak!

A városban egymást követik az új házak és a szép homlokzatok?
Ámulva nézi a stílusos kültéri stukkómintákat?

Míg korábban a homlokzatok az adott kor építészeti stílusirányzatát testesítettek meg, addig a mai homlokzatok stílus- és formavilága nehezen kategorizálható. Egyetlen tényező mérvadó csupán: a homlokzatok díszítése legyen összhangban az épület jellegével. Ez a fajta díszítési szabadság óriási lehetőségeket rejt magában. Egyrészt önmagunk kifejezésére otthonunk által, másrészt kreatív ötleteink megvalósítására.  Lakóhelyünk pedig szintén profitál a szép homlokzatok összessége által teremtett dekoratív városképből.

Szeretné, ha az Ön háza lenne a legszebb?

Mi sem egyszerűbb ennél! A megfelelő ablakkeret dísz kiválasztása után Önnek csak néhány mozdulattal rögzítenie kell a terméket a homlokzatra. A következőkben mutatott összes ablakkeret dísz extrudált polisztirolból (XPS) készül és üzemi körülmények között kerül kérgesítésre. A kérgesítés során az összes ablakkeret dísz egy több rétegből álló műgyanta-kvarchomok bevonatot kap. Ennek a bevonatnak köszönhetően az ablakkeret dísz ellenáll a mechanikai sérüléseknek, így hosszú éveken át ékes dísze lesz háza homlokzatának. Az ablakkeret dísz polisztirol alapanyaga pedig további előnyöket biztosít Önnek: a zárt cellaszerkezetnek köszönhetően egyik ablakkeret dísz sem vesz fel nedvességet, így alkalmasak kültéri használatra. Hőszigetelő hatásának köszönhetően a polisztirol ablakkeret dísz ráadásul meggátolja a hőhidak, ezáltal a penész képződését is! Egy jól megválasztott ablakkeret dísz tehát nem csupán stílus dísze a ház homlokzatának, de az alapanyagnak és a kérgesítésnek köszönhetően funkcionálisan is hozzájárul a minőségi kivitelezéshez.

Csúcsos ablak stukkó.

Ablak stukkó, Ablakdísz

Az első benyomás, mint tudjuk, sokat jelent. A homlokzat az épület arca, a tulajdonos névjegykártyája.  Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a homlokzatdíszítéshez felhasznált ablak stukkó, ablakdísz valóban passzoljon az épület jellegéhez és megfeleljen az Ön ízlésének. Webáruházunkban számos ablak díszt és ablak stukkót kínálunk homlokzatdíszítéshez szériatermékként. A különböző formájú és mintázatú komplett ablak stukkó és  ablakdísz termékeinket a kávaszélességhez igazítottuk. 57 és 152 cm között az összes kávaszélességhez megtalálja webáruházunkban a méretben illő ablak stukkót. Önnek csupán ki kell választania a megfelelő kávaméretet, majd az ízlésének megfelelő ablak stukkó formáját és mintáját. Vágjon bele ebbe az izgalmas feladatba, a homlokzatdíszítés tervezésébe! Ne feledje, a jól megválasztott ablak stukkó, ablakdísz hosszú éveken át díszíti majd háza homlokzatát.

ablakstukkó, ablakdíszítés

Ablakdíszítés tervezése során, a megfelelő ablakstukkó kiválasztása előtt érdemes végiggondolni, milyen stílusban szeretné majd a ház homlokzatát díszíteni. Mennyire legyen az ablakstukkó díszes? Milyen formájú ablakstukkó illik leginkább az épület stílusához? Szériatermékként 3 különböző formájú ablakstukkót talál webáruházunkban: íves, csúcsos, valamint egyenes ablakstukkót is. Mindhárom formájú ablakstukkó több mintázattal kapható. Az ízlések ugyanis ablakdíszítés területén is különbözőek. Válassza ki, Önnek melyik ablakstukkó tetszik a leginkább!

 
 

 

Ablak stukkó választás >

Ablakdíszítés ablak stukkó timpanonok

Homlokzati díszléc, kültéri ablakdíszek

A komplett kültéri ablakdíszek mellett természetesen több különböző méretű és mintájú homlokzati díszléc is megtalálható termékpalettánkon. Míg a komplett kültéri ablakdíszek az ajtók és ablakok felső díszítésére szolgálnak, addig az alább látható homlokzati díszléc termékeink felhasználhatók az ablakok keretezéséhez, a káva jobb és bal oldalának díszítéséhez. A homlokzati díszléc kiegészítőjeként igen kedvelt a kisebb kültéri ablakdísz, más néven a sordísz használata. Webáruházunkban több különböző mintázatú sordísz is kapható. A kisebb kültéri ablakdíszeket mindig a kiválasztott homlokzati díszléc termékoldalán találja társított termékként.

 

Homlokzati díszléc választása >

Homlokzati díszlécek, kültéri ablakdíszek

A képekre kérem kattintson a nagyításhoz!
Ajtók, ablakok kávatakarásának kivitelezése díszlécekkel

Ablakkeret készítés kávatakarással

Ablakkeret készítés során nem szabad megfeledkeznünk a kávatakarásról sem! Polisztirolból gyártott homlokzati L-profiljaink segítségével egy lépésben végezheti el az ablakkeret készítését és a káva takarását is. Az ablakkeret készítéshez felhasznált L-profilok a polisztirol alapanyagnak köszönhetően hozzájárulnak háza hőszigeteléséhez is; sőt, megakadályozzák az ablakok körüli hőhidak képződését. Az ablakkeret készítés során tehát Ön egyetlen termék beépítésével 2 munkamenetet is el tud végezni: az ablakkeret díszítését és a kávatakarást is! Az ablakkeret készítésre és kávatakarásra alkalmas L-profiljainkat több méretben kínáljuk szériatermékként. Önnek csak ki kell választania a megfelelő kávamélységet és a kívánt mintát.

Ablak stukkó, ajtó díszléc választás >

Díszléc kínálatunk kávatakaráshoz

A képekre kérem kattintson a nagyításhoz!

Szép homlokzatok, kültéri stukkóminták

Önnek feltétlen látnia kell a homlokzat stukkózásának további lehetőségeit! Most mutatok három nagyon fontos területet, amelyeket a homlokzat stukkódíszítésnél ismernie kell. Ezek a stukkóminták számtalan alternatívát kínálnak homlokzatdíszítésre, szép homlokzatok kivitelezésére. Kérem tervezze meg saját otthona homlokzatdíszítését!

1. ablakpárkány, kültéri párkány

Ablakdíszítés polisztirol sutkkóval.
Válasszon ablak díszléccel harmonizáló ablakpárkány stukkót az igazán egységes homlokzatdíszítésért!

A polisztirolból készült ablakpárkány stukkók az anyaguknak köszönhetően jó hőszigetelők, ezáltal megakadályozzák a hőhíd kialakulását az ablakok körül.

A videónak hangja is van, kérem kapcsolja be a gépén a hangot!

 

További információ >     Ablakpárkány választás >

2. Dísztégla, kváderkő

Dísztéglákkal díszített homlokzat.
Homlokzatdíszítés lezárása a kváderkövek felragasztása nélkül nem lehet teljes.

Homlokzatdíszítés során ne feledkezzen meg a ház sarkainak díszítéséről. A falból kiemelkedő kváderkövek, más néven dísztéglák évszázadok óta díszítik a homlokzatokat. Azonban volt, hogy a dísztéglák komoly funkciókat láttak el. Gondoljon bele…

További információ >     Kváderkő választás >

 

3. OSZLOP, OSZLOPTALP, OSZLOPTEST ÉS OSZLOPFŐ STUKKÓDÍSZÍTÉSE

Oszlopok az építészet remekművei.

Ma is csodáljuk az ión, a dór, vagy a korinthoszi oszlopokat! Fantasztikus erőt sugallnak, ahogy tartják a rájuk rakott terhet, akár több emeletet is! Bánjunk tehát velük kellő tisztelettel, díszítsük őket gondosan.
Ön fantasztikus lehetőségeket alkalmazhat az épületdíszítés területén, ha az oszlopok stukkózásának lehetőségét megismeri és alkalmazza.

A videónak hangja is van, kérem kapcsolja be a gépén a hangot!

További információ >    Oszlop választás >

Kültéri és beltéri stukkó gyártás egyedi méretre!

Ön szeretne egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő stukkót, számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt. >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt, tapasztalt és becsületes stukkógyártó csapatunk őrömmel áll a kihívások elé.

A képekre kérem kattintson a nagyításhoz!

Kérem nézze meg kültéri stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden kültéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.