Stukkógyártás

Stukkó vágás, stukkó készítés az Ön igényei szerint

Stukkó vágás, stukkó készítés a modern technológiai eljárásnak köszönhetően ma már lehetséges egyedi gyártásban is!
Az ízlések, mint tudjuk, különbözőek. Nincs ez másképp a homlokzatdíszítés területén sem. Van, akinek az egyszerű, letisztult mintájú díszítőelem tetszik, míg másoknak inkább a díszes, feltűnő stukkó. És van, akinek konkrét, egyedi elképzelése van háza homlokzatának díszítéséről. Stukkógyártó cégként mindig örömmel állunk az újabb kihívások elé és nagy lendülettel vetjük bele magunkat vásárlóink elképzeléseinek megvalósításába, a stukkó készítés és stukkó vágás feladataiba. Legyen szó műemlékről vagy régi családi ház felújításáról, kültéri vagy beltéri stukkóról, céglogóról vagy egyedi oszlopról, egy dologban biztos lehet: megvalósítjuk elképzeléseit!

Egy régi család házat vagy műemléket új köntösbe öltöztetni nekünk mindig öröm. Büszkeséggel tölt el minket, hogy részt vehetünk régi házak és műemlékek felújításában. Ezeknek a régi épületeknek lelke van, adjuk meg a nekik kijáró stílust és eleganciát egyedi stukkó díszítéssel!

Műemlék jellegű épület felújítása

Egy műemlék vagy műemlék jellegű épület felújítása mindig nagy kihívás mind a tulajdonosnak, mind nekünk, stukkógyártó cégnek is. Egy műemlék jellegű épület felújítása azonban egyben lehetőség is valami örök megalkotására, kreativitásuk kibontakoztatására is.  Egy műemlék felújítása során igyekszünk az épület jellegét, stílusát a lehető  leginkább megtartani, azaz a régi, eredeti stukkóelemeket újragyártani. Természetesen lehetőség van rá, hogy a régi stukkódíszítést csak jellegében hozzuk vissza, maguk a stukkó elemek egy modernebb formát kapjanak. Az, hogy milyen méretű és milyen mintájú stukkót gyártsunk, a műemlék jellegű épület adottságai mellett természetesen az Ön ízlése határozza meg.

 

Kapcsolatfelvétel >

Családi ház homlokzata polisztirol dísztőelemekkel felújítva

Régi házak felújítása

A régi házak felújítása egyre népszerűbb az utóbbi években. A tendencia továbbra is növekszik, ami nem véletlen. Régi házak felújítása gyakran költséghatékonyabb, mint egy teljesen az alapoktól újonnan építeni. Sokszor a régi házak elhelyezkedése meghatározó: legyen központi vagy éppen városszéli, csodálatos kilátással. Azt biztosan kijelenthetjük, hogy régi házak felújítása során a tulajdonos kénytelen akár többször is kompromisszumokat kötni. A régi házak elrendezése, adottságai ugyanis bizonyos fokig kötöttek. Van azonban a felújítás megterhelő időszaka után egy terület, ahol minden az Ön elképzelései szerint történik, semmiről nem kell lemondania! A régi házak felújítása után jöhet a díszítés! Legyen szó homlokzatdíszítésről vagy beltéri dekorációról, a stukkó mindig jó választás. Kezdje el háza stukkódíszítését tervezni és ossza meg velünk elképzelései!

 
 

Kapcsolat>

Családi ház homlokzata polisztirol dísztőelemekkel felújítva

Régi családi ház felújítása

Egy régi családi ház felújítása mindig izgalmas feladat. Míg mások csak egy régi, megkopott fényű épületet látnak maguk előtt, addig az új tulajdonos szeme előtt már az otthon lebeg. Elképzeli a növényekkel teli kertet, a hangulatos nappalit és szép, új pompában tündöklő családi házat. Ez a kép, melyet meg akar valósítani a régi családi ház felújítása során. Ehhez adunk mi segítséget! Háza homlokzatának díszítéséhez az Ön elképzelései alapján gyártjuk le a stukkót! Beltérben is szeretne egyedi dekorációt? Abban is szívesen segítünk! Nincs még ötlete? Kérem, nézze meg az alábbi képgaléria „előtte-utána” fotóit. A képek magukért beszélnek: egy régi családi ház felújítása mindenképpen megéri a belefektetett időt és energiát!

Lépésről lépésre kísérjük Ön a régi családi ház felújítása során. Küldje el nekünk a ház fotóit és elképzeléseit. Mi díjmentesen megtervezzük, majd megrendelésre legyártjuk és időben leszállítjuk az egyedi stukkó termékeket. A stukkó beépítése után Önnek nincs más dolga, mint elégedetten hátradőlni és élvezni munkája eredményét.

Stukkó árak műemlék jellegű épület felújításához

Sokakban merül fel a kérdés felújítás során, hogy vajon mennyire magasak a stukkó árak műemlék jellegű épület vagy régi családi ház felújításakor. Jó hírünk van: műemlék jellegű épülethez az egyedi stukkó árak fajlagosan nem magasabbak, mint  a széria stukkótermékek ára! Egyedi termékek gyártásakor ugyanis a stukkó árakat a felhasznált anyagmennyiség és munkaidő határozza meg. Sok más céggel ellentétben mi nem számolunk felárat a stukkó árak kalkulálásakor csak azért, mert egyedi gyártású termékről van szó. A stukkó árakat ajánlatkérés után 24 órán belül elküldjük Önnek, kötelezettségek nélkül!
Még mindig hezitál? Nézze meg az alábbi galériát, melyen néhány egyedi gyártású stukkót mutatunk be!

Kültéri és beltéri stukkó gyártás egyedi méretre!

Ön is szeretne egyedi méretű vagy egyedi mintázatú stukkót?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk és örömmel elkészítjük Önnek a megfelelő stukkót, számunkra nincs lehetetlen megoldás!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864