Hőszigeteljen ingyen szigetelőanyaggal!

20-30% megtakarítás a fűtésszámlán!

Talán nem is gondolná, hogy fűtésre fordított kiadásának 20-30%-a is elszökhet a szigeteletlen födémen keresztül. A padlásfödém szigetelés megspórolja Önnek ezt a pénzt!

 

 

A meleg nem elsősorban oldalazva, a homlokzati falakon akar megszökni a szobából, hanem felfelé áramolva . Különösen így van ez akkor, ha a homlokzati falakat már szigetelte, de a födém szigetelése még ezután következik.

 

 

Hőszigeteljen ingyen szigetelőanyaggal! 

 

Egészséges otthon, hőhidak megszüntetése ingyen hőszigetelő anyaggal 

A szigetelt homlokzati fal és a szigeteletlen födém találkozásánál keletkezett hőhidak hatása a penészesedés.  A födém utólagos szigetelésével tehát nemcsak a fűtési költségeit szoríthatja vissza , hanem családi házát  is védheti  a penészedéssel szemben.


 

 

 

 

A padlásfödém jó hőszigetelése alapvető fontosságú, mivel a födém megfelelő szigetelésével a felfelé megszökő energiának a 80%-át is meg tudja takarítani. Ez családi háza fűtési kiadásának a 20-30%-a lehet. 

A jó padlásfödém szigetelés nemcsak télen fog jól jönni, hanem nyáron is!   

A jó padlásfödém szigetelés nemcsak télen fog jól jönni, hanem nyáron is!

A cserepek alatt akár 50-60 fokos meleg is lehet, és ilyenkor a padlástér még tovább fűti az elviselhetetlenül meleg földszinti lakóteret. A födém szigetelés elzárja a lakás felé a padlástérben megrekedt meleg útját.

A padlásfödém utólagos szigetelése egyszerűen házilag is elvégezhető, nem kell hozzá más, csak egy kis gondosság.

Mivel a felfelé áramló meleg levegő elsősorban a födémen keresztül távozik, ezért a padlásfödém szigetelésekor gyakran találkozunk a 20, és nem ritka a 30 cm vastag hőszigetelés sem.

Annál többet fog spórolni a fűtésen, minél vastagabb a szigetelőanyag. A  jobb hőszigetelés érdekében  a szigetelőanyagot több rétegben, eltolt kötésekkel  kell felrakni, így még jobban útját fogja állni a szökni próbáló melegnek.

A még tökéletesebb eredmény érdekében a szarufák közötti terület szigetelőanyaggal történő kitöltését is javasoljuk a filmen látható módszerrel. Néhány palaszög segítségével rögzíthetők a külső sík lapok, amelyek mögé a méretre szabott több rétegű szigetelőanyagot becsúsztatva máris újabb akadályt állítottunk a hőáramlásnak.

A 60 x 200 cm méretű polisztirol táblák üzemünkben stukkógyártás közben keletkeznek. Mivel díszléc gyártására ezek a megmaradt táblák már nem elengedőek, INGYENESEN bocsátjuk őket az érdeklődők rendelkezésére.

Az üzemünkből INGYEN elvihető szigetelőanyagról érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon: 06/30-324-8878, vagy személyesen a Kecskemét-Hetényegyháza, Darányi I. u. 1. szám alatt hétköznap 8-17 óra.