LED spot, LED spotlámpa

Mennyezeti led spot világítás kiépítése az Ön otthonában

Stílusos és energiatakarékos megoldások otthoni LED világítás kiépítésére

Lépést tartani a mai modern trendekkel; ügyelni az energiafelhasználásra és az egyszerű beépítésre; mindemellett ízléses és egyedi megoldást találni – ezek voltak a LED világítás tervezésének és kivitelezésének legnagyobb buktatói. Igen, voltak – múlt időben, hiszen polisztirol stukkóink segítségével az otthoni LED világítás kialakítása többé nem álom! A legújabb technológiával előállított LED spot ugyanis minimális hőt termel, így tökéletesen alkalmazható mennyezeti LED világítás kiépítésére stukkóval.

Mégis hogyan lehet a stukkóba épített LED világítás egyszerre funkcionális és dekoratív?

Speciálisan mennyezeti LED világítás kiépítésére kifejlesztett stukkóinkkal egyszerre élvezheti a LED spot funkcionális előnyeit és teremthet saját ízlésének megfelelő, hangulatos otthont.
Túl szép, hogy igaz legyen? Tekintse meg az alábbi videókat és győződjön meg róla saját szemével: mennyezeti LED világítás kiépítésére ideális megoldást biztosít Önnek a LED spot és polisztirol stukkó kombinációja!

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

– ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

– biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

– időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

– pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

Beltéri világítás ötletek led spot izzó felhasználásával

Inspiráció és ötletek beltéri világítás kialakításához LED spot izzóval

Az alábbi képgalérián néhány példát mutatunk Önnek LED spot izzó és polisztirol díszléc kombinációjára. Szériatermékként több, mint 30 különböző méretű és mintázatú polisztirol díszlécet gyártunk, melyek alkalmasak beltéri világítás kialakítására LED spot izzó felhasználásával. Minden LED spot izzó beépítésére alkalmas díszlécünkhöz több, különböző formájú kiegészítő elemet is kínálunk. Széles választékunknak köszönhetően a beltéri világítás lehetőségeinek LED spot izzó felhasználásával csupán csak a képzelet szabhat határt.

A képek kattintással nagyíthatók!

Led spotlámpa mennyezeti led világítás kiépítéséhez a fürdőszobában és a konyhában

Mennyezeti LED világítás a fürdőszobában, konyhai LED világítás

A világítás az emberiség egyik legnagyobb technikai vívmánya. Az elmúlt években kifejlesztett LED technológia azonban már jócskán túlmutat a régi izzók funkcionalitásán.
Egy jól elhelyezett mennyezeti LED világítás nem csupán megtöri a sötétséget, hanem egyúttal képes egy teljesen új hangulatot teremteni az adott helyiségben. Mennyezeti LED világítás kialakítása során lehetőségünk van a szórt és direkt fény kombinálására otthonunkban.
Míg a nappaliban vagy a hálószobában inkább a LED szalagokkal kialakított rejtett világítás terjedt el, addig a fürdőszobában és konyhában továbbra is a direkt fényt kap főszerepet. Egy mutatós mennyezeti LED világítás a fürdőszobában vagy egy praktikus konyhai LED világítás gyorsan és egyszerűen kivitelezhető polisztirol LED-es stukkók felhasználásával.

 
 LED spotlámpa, LED világítás konyhába és fürdőszobába

Direkt fényforrás kialakítására a konyhában és a fürdőszobában a legpraktikusabb megoldás a LED spotlámpa. Nagy fényerejének és alacsony energiaszükségletének köszönhetően kedvelt fényforrás, mely könnyedén beépíthető erre a célra kifejlesztett LED-es stukkóinkba. A mennyezeti LED világítás tervezése során mindenképpen át kell gondolnunk a következőket: Milyen célra használjuk az adott helyiséget? Milyen hangulatot akarunk a mennyezeti világítással kialakítani? Egy központi vagy több kisebb fényforrást szeretnénk kialakítani LED spotlámpákkal? Praktikus LED világítás konyhába és fürdőszobába?  A LED világítás konyhába és fürdőszobába való beépítése korántsem elérhetetlen álom! A tervezés megkönnyítése érdekében a következőkben néhány megoldást mutatunk Önnek LED spotlámpa fürdőszobai és konyhai alkalmazására stukkóba építve.

led spo, konyhai világítás
Konyhai világítás led spot beépítésével az oldalfal mentén

A konyhai világítás nem csupán az adott munkafelület kellő megvilágításából áll. LED spot fényforrások és polisztirol stukkó beépítésével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle! Gondoljon csak be: az étkező és a konyha a nappali mellett a család mindennapi életének központja. Nem mindegy, hogy az itt eltöltött idő milyen hangulatban telik el. Az utóbbi években egyre elterjedtebb a konyhai világítás kialakítása során a nagy, központi fényforrás helyett több, kisebb LED spot beépítése. A konyhai eszközök fejlődése, az életmód változása mindinkább ebbe az irányba mutatnak. Ennek fényében fejlesztettük ki polisztirol díszléceinket, melyek kiválóan alkalmasak több, kisebb, LED spot fényforrás beépítésére az oldalfal mentén. Az L-formának köszönhetően a stukkó egyszerűen rögzíthető a mennyezetre és az oldalfalra. A díszléc alsó részébe pedig ízlésének és igényeinek megfelelő számú LED spot beépítésével könnyedén megoldható a munkafelület vagy a mosogató megvilágítása.

Led spotlámpa stukkóba építve – modern konyhai lámpák

Néhány LED spotlámpa stukkóba építve kiválóan alkalmas reggeliző pult vagy étkezőasztal megvilágítására is. Az U-formának köszönhetően a polisztirol stukkó rögzítéséhez elegendő egyetlen sík felület, a mennyezet. A stukkóprofil két oldala egységesen mintázott, míg alsó részébe lehetőség van akár több LED spotlámpa beépítésére is. Mivel a LED-es stukkóprofil igény szerint toldható vagy akár rövidebbre vágható, a LED-es konyhai lámpa hosszát tetszőlegesen alakíthatjuk saját elképzeléseinknek megfelelően. Szinte mindenki ismeri lakásfelújítás, építkezés során azt a bosszantó érzést, amikor végre megtaláljuk a nekünk dizájnban tetsző konyhai lámpákat és rádöbbenünk: az egyik túl rövid, a másik túl hosszú, a harmadikba kellene még egy LED spotlámpa… A mai modern konyhai lámpák mérete és kialakítása ugyanis fix, nincs lehetőség változtatásra, módosításokra. A kreativitás hiányáról már ne is beszéljünk. A LED-es polisztirol stukkó ezeket a problémákat is kiküszöböli! A stukkóba épített egy vagy több spot lámpa lehetővé teszi, hogy otthonában a konyhai lámpák valóban az Ön igényeinek megfelelően legyenek kialakítva.

LED stukkó választás >

Led spot izzó, mennyezeti led világítás
Mennyezeti led világítás led spot izzó beépítésével

Ha már konyha és mennyezeti LED világítás, ne feledkezzünk meg a konyhasziget vagy étkezőasztal megvilágításáról sem! Mennyezeti LED világítás kialakításához ajánljuk új LED spot izzós stukkólámpáinkat. A stukkólámpa több méretben és különböző mintázattal kapható webáruházunkban.
A stukkólámpa kiváló minőségű polisztirolból készül és teljesen készre szerelve szállítjuk. Az  adott számú LED spot izzó már üzemünkben beépítésre kerül a lámpába. Önnek a helyszínen csupán be kell kötnie a LED spot izzókat és a stukkólámpát a mennyezetre ragasztani: kész is a mennyezeti LED világítás!

További információ >   LED stukkólámpa választás >

Fürdőszoba világítás ? Akkor ledes fürdőszoba lámpa!

A LED-es fürdőszoba lámpa kiválóan alkalmas egy kisebb felület megvilágítására a fürdőszobában. Polisztirolból készült holker díszléceink ugyanis kombinálhatóak a LED spot izzók beépítésére  alkalmas díszléceinkkel és azok kiegészítőivel. A fürdőszoba világítás még sosem volt ennyire egyszerűen megvalósítható!
Amennyiben a fürdőszoba világítást a lehető leggazdaságosabban szeretné kivitelezni, válasszon széria holker léceink közül méretben és mintázatban az Ön ízlésnek megfelelőt, majd  kombinálja a díszlécet a mosdókagyló vagy tükör fölött LED spot izzó beépítésre alkalmas díszléc végelemével. A LED spot izzó beépítésre alkalmas díszléc végelemébe a helyszínen  könnyedén beépíthető a kívánt mennyiségű LED spot izzó.

 LED stukkó választás >

fürdőszoba tükör világítás, led világítás fürdőszobába

Direkt és indirekt világítás kombinációja: tökéletes LED világítás fürdőszobába. Polisztirolból készült kombi díszléceink lehetővé teszik az indirekt és direkt világítás egyidejű alkalmazását, akár mint fürdőszoba tükör világítás is. Míg a díszléc alsó részébe könnyedén beépíthető a kívánt mennyiségű LED spot izzó, például a fürdőszobai tükör világításához, addig a díszléc oldalában kialakított nútokba lehetősége van LED szalagot beépíteni és ezáltal egy hangulatos, rejtett LED világítás kialakítani a fürdőszobában.

További információ >   LED stukkó választás >

led világítás otthon, beltéri világítás ötletek

Beltéri világítás ötletek területén a lehetőségek száma határtalan, legyen szó LED világításról otthon vagy az irodában, polisztirol díszléceinknek köszönhetően a kivitelezés egyszerű, tiszta és gyors. Önnek csupán ki kell választanai a méretben és mintázatban leginkább megfelelő díszlécet és az igényeinek megfelelő LED fényforrásokat. LED design lámpáink ötvözik a LED spotok által biztosított direkt fény és a LED szalagok által teremtett rejtett világítás előnyeit. A LED világítás otthon már nem egy elérhetetlen álom, valósítsa meg elképzeléseit! Webáruházunkban további beltéri világítási ötleteket mutatunk Önnek az otthoni LED világítás kialakításához!

További információ >  LED stukkó választás >

Mennyezeti led világítás led spot és polisztirol stukkó felhasználásával

Amit mindenképpen tudnia kell a mennyezeti LED világításról és a LED fényről

A polisztirol díszlécek a mennyezeti LED világítás új generációját képviselik. A drága és körülményes gipszkartonos LED világítást egy könnyedén beépíthető, számos megjelenési lehetőséget biztosító megoldás váltja fel: a polisztirol díszlécbe épített LED spotlámpák. A LED fény új formában mutatkozik be!

A könnyebb átláthatóság érdekében összegyűjtöttük Önnek a  polisztirol díszlécbe épített LED spotlámpák és LED fény legnagyobb előnyeit:

  • Mennyezeti LED világítás kialakítására alkalmas díszléceink kiváló minőségű, zárt cellaszerkezetű polisztirolból készülnek
  • Polisztirol díszléceink mellé számtalan kiegészítő terméket is kínálunk szériatermékként, melyek lehetővé teszik a mennyezeti LED világítás, LED fény kialakítását az Ön igényei szerint
  • A széles termékpaletta megkönnyíti Önnek a helyszíni munkálatokat: a mennyezeti LED világítás könnyen és gyorsan kivitelező
  • A díszlécek súlyukat tekintve igen könnyűek, nincs szükség a LED fény kiépítése során sem alátámasztásra, sem drága speciális eszközökre
  • Az energiatakarékos LED izzók korunk legmodernebb fényforrásai. A nagy fényerőnek köszönhetően a LED spot izzók kiválóan alkalmasak otthoni LED világítás kiépítésére a fürdőszobában és a konyhában.
  • A LED spotlámpa 30.000-50.000 órányi élettartama magasan felülmúlja a hagyományos halogént izzók tartósságát.

A LED spotlámpa és polisztirol díszléc kombinációja tehát valóban ideális megoldás a mennyezeti LED világítás, LED fény kiépítésére. Önnek csupán annyit kell eldöntenie, hogy a mennyezeten vagy az oldalfal mentén szeretne LED spotlámpákat építeni a stukkóba.

Még nincs konkrét elképzelése, hogy építhető be az energiatakarékos spot a stukkóba?
Akkor mutatunk egy kis ízelítőt oldalfali és mennyezeti LED világítás megoldásainkból, hogy Ön is lássa, hogyan mutat az energiatakarékos spot díszléceinkbe építve.
Rejtett világítás beépítéséhez használatos díszlécek méreteit ábrázoló technikai rajz.

LED világítás az oldalfal mentén

A képen látható LED spotlámpa beépítésére alkalmas L-profil lehetővé teszi az Ön számára a LED világítás kialakítását az oldalfal mentén. LED spot beépítésére alkalmas L-profilunkat 3 különböző mintázattal kínáljuk szériatermékként webshopunkban.

Mennyezeti megoldások led spotokkal díszlécekbe rejtve.

LED spot stukkóba építve

A fenti képen egyfajta megoldást lát oldalfali LED világításra LED spotok és polisztirol L-profil felhasználásával. A díszléchez méretben és mintázatban illő kiegészítő termékeknek köszönhetően az oldalfali LED világítás formáját az Ön ízlésnek megfelelően alakíthatja.

Az alábbi képgalérián látja az oldalfali LED világítás kialakítására alkalmas L-profilunk kiegészítő termékeit. A kiegészítő termékekbe természetesen szintén beépíthető energiatakarékos izzó, azaz LED-es spot.
A különböző méretű és formájú kiegészítő termékek számtalan lehetőséget biztosítanak Önnek a LED világítás igényes és stílusos kiépítésére. Azt is Ön határozza meg, melyik díszlécbe mennyi energiatakarékos izzó, LED-es spot kerüljön beépítésre!

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Rejtett világítás beépítéséhez használatos díszlécek méreteit ábrázoló technikai rajz.

Mennyezeti LED világítás

A képen látható LED spotlámpa beépítésére alkalmas U-profil lehetővé teszi az Ön számára a mennyzeti LED világítás kialakítását. LED spot beépítésére alkalmas U-profilunkat 3 különböző mintázattal kínáljuk szériatermékként webshopunkban. Válassza a stílusban az Ön otthonához illó ledes díszlécet!

Led spotokkal megoldott beltéri mennyezeti világítás

LED spotlámpa stukkóba építve

A fenti képen egyfajta megoldást lát mennyezeti LED világításra LED spotlámpa és polisztirol U-profil felhasználásával. A díszléchez méretben és mintázatban illő kiegészítő termékeknek köszönhetően az mennyezeti LED világítás formáját az Ön ízlésnek megfelelően alakíthatja.

A következő képgalérián látja a mennyezeti LED világítás kialakítására alkalmas U-profilunk kiegészítő termékeit.
A különböző méretű és formájú kiegészítő termékek számtalan lehetőséget biztosítanak Önnek a mennyezeti LED világítás igényes és stílusos kiépítésére.

Kérem kattintson a képekre a nagyításhoz!

Ledes stukkó gyártás egyedi méretre!

 
Ön is szeretné, ha otthonát egyedi méretű vagy mintázatú LED-es stukkó vagy LED-es lámpa díszítené?

Ne feledje, mi stukkógyártók vagyunk és örömmel elkészítjük Önnek a kívánt led stukkót vagy LED-es lámpát. Számunkra nincs lehetetlen! Biztos lehet benne, hogy a LED-es lámpa vagy LED-es stukkó az Ön elképzelései szerint valósul meg. Elképzeléseit formába öntjük!

Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal itt. >

írjon nekünk info@bluedecor.hu

hívjon minket +36 76 506 864

Mutatok Önnek néhány egyedi gyártásban készült stukkódíszt. Tapasztalt, becsületes stukkógyártó csapatunk örömmel áll az újabb kihívások elé.

 Kérem kattintson a képekre nagyításhoz!

Kérem nézze meg led stukkóinkat webshopunkban!

Webshopunkban minden beltéri termékünket rendszerezve tekintheti meg. Termékcsaládjaink szinte biztosan minden igényt kielégítenek.