Történet

Stukkógyártó csapat vagyunk

Kérem, töltsön el néhány percet cégünk történetének elolvasásával, hogy megismerhessen minket, stukkógyártókat – múltunkat, céljainkat, és jövőképünket!

Több mint 30 éve vagyunk jelen az építőiparban. Kezdetben generál kivitelezéssel foglalkoztunk, és ezt az időszakot nagyon fontosnak tartjuk cégünk történetében. Az építőipari kivitelezés területén szerzett tudásunk, tapasztalataink, észrevételeink a mai napig termékfejlesztéseink alapjául szolgálnak.
Gyártóként szélesebb látókörben, több szemszögből vizsgálva fejlesztjük stukkó termékeinket annak érdekében, hogy Ön minél egyszerűbben, könnyebben díszíthesse otthonát!

Fordulópontok

A rendszerváltást követően Kft.-vé alakultunk. Generál kivitelezői tevékenységünket felhagyva egy új területet nyitottunk meg. Mi honosítottuk meg hazánkban a polisztirol díszítő elemeket, mi voltunk az első stukkógyártók! Több mint 800 viszonteladónk volt Magyarországon. A „Bluedecor”, mint stukkómárka, országszerte ismertté vált. Az ország első stukkógyártójaként piacvezetők lettünk és pozíciónkat a mai napig őrizzük.
Mi hiszünk benne, hogy az Ön elégedettsége hozzájárul piacvezető pozíciónk megtartásához!

Polisztirol stukkó termékcsaládok – Könnyű kivitelezés

Az idő előrehaladtával, konkurenciaként számos cég kezdett stukkó elemek gyártásába. Ekkor mi már nem csak egyszerű díszlécek gyártásával foglalkoztunk. Arra törekedtünk, hogy termékpalettánkat olyan stukkó elemekkel bővítsük, melyek beépítésével a kivitelezés még egyszerűbbé válik. Polisztirol stukkóinkhoz mintában, méretben megegyező kiegészítő elemeket, például stukkó sarokelemeket, díszléc végelemeket is kínálunk, melyek úgynevezett termékcsaládokat alkotnak.

A stukkók termékcsaládja egy olyan egymásra épülő és egymást kiegészítő rendszer, mely az épületdíszítést jelentős mértékben megkönnyíti, időt, energiát és pénzt spórolva Önnek a stukkó beépítésénél.
Barkácsolás nélküli könnyű kivitelezés, akár házilag is. Ehhez nyújtanak nagy segítséget a stukkó kiegészítő elemek. Mint egy legó, percek alatt összerakhatja Ön vagy kivitelezője, kiváló minőségben.

Közvetlenül az érdeklődőknek – Stukkó webáruház!

A gazdasági válság, mint ahogy a legtöbb viszonteladónkat, minket is elért. Ennek ellenére, a szakma iránti lelkesedésünk és fejlődésünk töretlen maradt. Vállalkozásunkat átgondolva, új feladatot tűztünk ki magunk elé – a végfelhasználókat céloztuk meg. Ebben volt segítségünkre az internet.
Ekkor fordítottuk figyelmünket az E-kereskedelem felé, és létrehoztuk első internetes stukkó webáruházunkat, ahol az érdeklődők közvetlenül tőlünk, stukkógyártóktól rendelhetnek.
Weboldalunkon számos ötletet, segítséget találnak a stukkódíszítés témakörében videók, leírások formájában.

Innováció a stukkógyártásban – Led világítás kiépítése polisztirol díszléc segítségével!

Lépést tartva korunk felgyorsult fejlődésével, beltéri és kültéri díszítőelemek gyártása mellett egy új területet nyitottunk meg magunk és érdeklődőink előtt. A LED világítás korunk legmodernebb és legköltséghatékonyabb világítása, melyet korábban gipszkartonba helyeztek el. Ez egy igen költséges megoldás volt, a kiépítése speciális szerszámokat igényelt és képzett szakembert. Mi olyan díszlécek, és kiegészítőelemek gyártásába kezdtünk, melyek alkalmasak indirekt, és direkt világítás kialakítására LED szalag, LED szpot segítségével.
Óriási előny, hiszen legújabb fejlesztésű LED stukkók beépítésével könnyen és olcsón megteremthető a luxus az Ön otthonában is.

Mi komplett megoldásokban gondolkodunk, kérgesített kültéri stukkók és legújabb fejlesztésű homlokzati elemek segítségével!

Ahogyan a szem a lélek tükre, úgy határozzák meg háza ablakai is otthona megjelenését, stílusát a külső szemlélődő számára. Ezért ha homlokzatdíszítésről beszélünk, talán mindannyian egyetértünk abban, hogy otthonunk külső megjelenése mennyire fontos.
Új fejlesztésekbe kezdtünk homlokzati stukkók terén is. Kültéri díszléceink és kiegészítőelemeik már felületkezelt kivitelben is megvásárolhatóak stukkó webáruházunkban. A felületkezelés kültéri stukkódíszítés során nagyon fontos, hiszen a homlokzatdíszítő elemek ennek köszönhetően lesznek időjárásállóak és hosszú élettartamúak. Műgyantával és osztályozott kvarchomokkal bevont kültéri díszlécek beépítésével megspórolhatja a helyszíni, kérgesítéssel eltöltött időt.
Komplett megoldást kínálunk az ablakok és ajtók körüli homlokzat díszítéséhez. Hogy mit is jelent ez esetben a komplett kifejezés? Legújabb fejlesztésű homlokzati elemeinket üzemi körülmények között a megfelelő kávaméretre készítjük el kérgesített felülettel. Gyors és egyszerű kivitelezés, percek alatt a helyszínen beépíthető.
Pontos méretre gyártott, komplett homlokzati stukkóinkkal egyszerűen, könnyen varázsolhat esztétikus megjelenést otthonának!

Stukkódíszítés egyszerűbben, jobban – ez a mi filozófiánk!

Hogyan tovább?

Az idő pénz. Biztos vagyok benne, hogy Ön is ismeri ezt a mondást. Történetünk, múltunk megismerésével bizonyára Önben is megfogalmazódott a gondolat, mi valóban fontos feladatunknak tartjuk, hogy kiváló minőségű termékeinkkel minél egyszerűbbé tegyük a stukkók beépítési folyamatát. A könnyű, gyors kivitelezéssel pedig rengeteg időt megspórolhat.

Tudjon meg többet polisztirol stukkó termékeinkről, nézzen be stukkó webáruházunkba! A megvalósítandó feladatoknak megfelelően mindent megtalál weboldalunkon!

Bátorítom Önt, valósítsa meg elképzeléseit! A luxus az Ön otthonában is megteremthető!

 

Nézze meg termékeinket a stukkó webshopban!

Díszléc felhelyezés előtt