Menedzsment

Amit érdemes tudnia a stukkógyártó csapatról

STUKKÓDÍSZÍTÉS EGYSZERŰBBEN, JOBBAN – EZ A MI FILOZÓFIÁNK
Azért dolgozunk, hogy a stukkó beépítés folyamata egyszerűbb és jobb legyen.

LÉPÉST TARTUNK A VILÁGGAL
Fejlesztéseink a legmodernebb megoldásokat nyújtják Önnek. A legmodernebb számítógép vezérelt gépeinkkel költséghatékonyan és tökéletes pontossággal állítjuk elő stukkódíszeinket. Nem termékben gondolkodunk, hanem a megoldásban, a végeredményben. Ezzel segítjük Önt otthona végső megjelenésének kialakításában.

AZ ÉPIKON KFT. MEGALAPÍTÓJA ÉS TERMÉKEINK TERVEZŐJE

AZ ÉPIKON KFT. MEGALAPÍTÓJA ÉS TERMÉKEINK TERVEZŐJE

Sikeres és boldog embernek mondhatom magam.
Sikeresnek, mert szakmailag és emberileg is egy komoly, tisztességes csapattal segíthetem Önt.
Boldog azért vagyok, mert azt teszem és tehetem, amit szeretek.
Véleményem szerint a jó nem a végcél, csak kezdet! Olyan megoldásokat tervezek, melyek segítik Önt abban, hogy az otthona végső megjelenése valóban szép legyen.

Balog Mihály
Ügyvezető

Balogné Szabados Margit
Gazd. igazgató

STUKKÓ GYÁRTÓ ÜZEM VEZETŐJE

STUKKÓ GYÁRTÓ ÜZEM VEZETŐJE

Akkor igazán sikeres az ember, ha munkáját hivatásának tekintheti!
Örömmel tölt el, hogy szakmai felkészültségemmel hozzájárulhatok stukkógyártó csapatunk sikeres, pontos, becsületes munkájához. Biztosítom a feltételeket, hogy termékeink kiváló minőségben, az ígért határidőre elkészüljenek.
Az Ön elégedettsége rendkívül fontos számomra. Munkatársaimmal együtt nap, mint nap dolgozunk azért, hogy hozzásegítsük Önt álomotthona megvalósításához.
Én hiszek benne, és biztatom Önt is – az Álomotthon nem álom többé! Forduljon hozzánk, mi segítünk Önnek!

Kazi Bianka
Üzemvezető

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Azért, mert megbízható csapat vagyunk
A beruházás finisében nagyon számít az idő. Mi minden esetben betartjuk a megbeszélt határidőt, ezért Ön biztos lehet abban, hogy a megrendelt stukkó, legyen szó beltéri stukkóról vagy homlokzatstukkóról, mindig a megbeszélt időben és kiváló minőségben fog az Ön rendelkezésére állni.

Azért, mert tapasztaltak vagyunk
Több mint harmincéves építőipari generálkivitelezési múltat mondhatunk magunkénak, ezért nagyon jól ismerjük az építkezés, kivitelezés minden fázisát.

Önnek ezáltal olyan jól megtervezett és legyártott rendszert tudunk adni otthona stukkózásához, amellyel költséghatékony, gyors, megbízható, biztos végeredményt kap.

Azért, mert minőséget adunk
Német laborban minősített, speciálisan stukkógyártáshoz előállított alapanyagból készítjük stukkóinkat! Ez biztosítja Önnek a megbízható kivitelezést és a maradandó végeredményt.

Számítógép vezérelt gépeken készülnek stukkó elemeink. Ezek a gépek mérnöki pontossággal gyártják le az Ön stukkóit.

Nálunk kivitelezést támogató módon megtervezett és legyártott megoldásokat talál, nem pusztán egy stukkót. Önt ezek a rendszerek segítik, és támogatják legmerészebb stukkódíszítési elképzeléseinek megvalósításában is.

Azért, mert segítőkészek vagyunk
Ön bármilyen kérdést feltehet, nekünk nincs rossz kérdés! Igyekszünk tudásunkat, tapasztalatunkat átadni Önnek.

Weboldalainkon a stukkó beépítésének minden trükkjét megmutatjuk Önnek. Számtalan videót talál oldalainkon, melyekben megmutatjuk Önnek és kivitelezőjének a beépítés minden lépését.

Mi végigkísérjük Önt a stukkódíszítés befejezéséig, minket mindig megtalál és bármikor kérdése merülne fel, készséggel állunk rendelkezésére!