Oszlopok

/Oszlopok

Oszlop, oszlopok az építészet remekművei videón!

Önnek napokig tudék beszélni az oszlopok csodálatos létéről az építészet remekműveiről.Természetesen ígérem megpróbálom visszafogni maga, és segíteni Önt eligazodni az oszlop, oszlopok világában.

A videóknak hangja is van kérem kapcsolja be a hangot a gépén!

Oszlop, oszlopok az építészet remekművei képekben!

Ezen az oldalon két csoportba osztottuk először az épített oszlopok stukkó díszítésére, majd a dekorációs oszlopokra. Ön fantasztikus lehetőségeket alkalmazhat az épületdíszítés területén, ha oszlopok stukkózását megismeri.

Az oszlop, oszlopok a lakásunk sőt kertünk, teraszunk díszítésében is kiválóan megállják a helyüket, érdemes Önnek is megismerni ezeket a páratlan lehetőségeket.

Oszlop, oszloptalp, oszlopfő

 

Oszlop, oszloptalp, oszlopfő

Oszlop díszítés azaz stukkózás ennyire egyszerő mint a videón is látta.

Oszlopok: ma is csodáljuk az ión, a dór, vagy a korinthoszi oszlopokat! Fantasztikus erőt sugallnak, ahogy tartják a rájuk rakott terhet, akár több emeletet is! Bánjunk tehát velük kellő tisztelettel, díszítsük őket gondosan.

További információ >    Oszlop választás > 

Oszlop dekoráció, oszlop stukkó

Oszlop dekoráció, oszlop stukkó

A dekoráción kívül számos hasznos funkciót is beépítettünk dekor oszlopokba.

További információ >     Oszlop dekoráció választás >

Kérem nézze meg oszlop választékunkat webshopunkban!

Ma is csodáljuk az ión, a dór, vagy a korinthoszi oszlopokat! Fantasztikus erőt sugallnak, ahogy tartják a rájuk rakott terhet, akár több emeletet is! Bánjunk tehát velük kellő tisztelettel, díszítsük őket gondosan.